מכיוון שרובכם כאן תיכוניסטים

מכיוון שרובכם כאן תיכוניסטים

שרשרו את שם בית הספר שלכם ומורים אהובים / מוערכים . אני למדתי בריאלית . זוכרת לטובה את בילה-מורה לסוציולוגיה וטליה-מורה לספרות .

רביבים... ביצפר דיי קקה האמת

אני במגמת צילום ככה שזה "מכפר" על זה איכשהוא... מורים שזכורים לטובה: עודד, זוהר, גליה- מוריי החביבים לצילום... עדי- מורה לספרות אפרת- מחנכת ומתמטיקה ונראה לי שזהו....

guysc

New member
אוקיי

בחטיבה-אחרון הבילויים,המורה לאה שילה שהיתה המחנכת שלי. בתיכון-עמית עמל,אפרת ליבוביץ שבתור מחנכת היא משקיעה את הנשמה שלה בכיתה,וזה מכפר שבתור מורה לאנגלית היא מחורבנת (אמרה שנה שעברה שebony- זה שנהב לדוגמא). המורה לספרות-יפה בלונד. אחת משתי המורות היחידות בתיכון שיש להן ידע כללי באמת. המורה השנייה זו כרמלה ששכחתי מה השם משפחה שלה.

cobainos

New member
אני..

בגמנסיה,מורים טובים שאני חייב להזכיר: מריאן,המורה לאנגלית-מצחיקה לאללה,מטורפת,נותנת תנשמה וגדולה מהחיים נעמי-הייתה המחכנת והמורה שלי להיסטוריה בכתה י',אחלה מורה זיוה קוצ'ינסקי-מורתית ויבשה קצת,אבל לארג'ית בציוני הגשה ומלמדת אזרחות בצורה מעניינת והרבה ויכוחים פוליטיים כמו שאני אוהב
חרמונה בר-יש צחוקים והיא מורה חביבה למדי נעם המורה לאמנות-איש מעניין בחטיבה הייתי בבן גוריון והמורים שאני חייב לציין שם הם: אלה,המורה למתמטיקה-כי היא חמודה לאללה אתי שוורצברג(וילקר בזמנו)-המורה הכי מעניינת שיש להיסטוריה,בזכותה אני אוהב תמקצוע. נאוה פטל(לשון)-אחלה מורה וגם לימדה אותי באופן פרטי לבגרות.

Hii BiTcH

New member
נעם תסביר לי משו אחד!!!

למה קוראים למורה חרמונה?!?!?!!?!? כי היא מחרמנת תלמידים?!?!? WTF?!

cobainos

New member
גנית יא חולת נפש

קוראים לה חרמונה ע"ש הר החרמון ובגלל שההורים שלה ניסו להיות מקוריים או משהו

NoWords

New member
אז מהחטיבה שלי ../images/Emo124.gif

אני לומדת בזלמן ארן ומורות שאני אוהבת זה.... מורה ללשון - אורנה רוזנר (השנה היא בשבתון או משו) מורה לספרות - אורלי גולן
שאני חולה על המורה הזו

זלמן סאקס!!

אין שם טיולים ליומים שלוש,אין תקציב ואין כלום,אם הייתי יכול לעבור בית ספר הייתי עובר!! והמורות שם קקות!

חןשסק

New member
אני...../images/Emo42.gif

אני לומדת ביגאל אלון
ואני הכי הכי הכי אוהבת את המורה שלנו לשל"ח, רונן,שהיה שנה שעברה
הוא היה גם מורה מלווה שלנו בטיול כי המחנכת, נורית ארד הסגנית מנהל, (שגם אותה אני אוהבת למרות שלא סובלים אותה) לא היה בכבודה לצאת איתנו. וחוצמזה שאני אוהבת את המורה שלי לתנ"ך, ענת, כי היא חמודה ביותר ומדברים איתה על "על בנים ועל בנות ומה שבינהם" בשיעורים ועושים איתה צחוקים

קיר קמט

New member
טובנו

גם אני בגימנסיה... ולא יודע, כיף להיות בשיעורים של משה פלג... אחד האנשים הקרועים... הוא עדיין טוען בעקשנות לפעמים שאנחנו מסיתים למרד...

למעלה