crowspin65
New member
מכיון שהקומונה (זק"ל) כנראה נפחה את נשמתה...
אני מפרסם פה משהו שקיבלתי עכשיו במייל. מקווה שזה יחייך את חברי הפורום...
האם גיהינום פולט חום או קולט חום ? > > השאלה הבאה ניתנה במבחן בכימיה באוניברסיטת וושינגטון. > > > התשובה של אחד התלמידים הייתה כל כך מעמיקה שהפרופסור שיתף אותה עם חבריו > לעבודה, באמצעות האינטרנט, וכך יש לנו את האפשרות ליהנות ממנה גם כן. > > שאלת בונוס: האם גיהינום פולט חום או קולט חום ? > > רוב התלמידים כתבו הוכחות ע"פ חוק בויל (גז מתקרר כשהוא מתרחב, ומתחמם > כשהוא נדחס.( > אחד התלמידים כתב את הדברים הבאים : > > ראשית, אנו צריכים לדעת כיצד המסה של הגיהינום משתנה במשך הזמן. > לכן, נצטרך לדעת את התדירות בה נשמות נכנסות לגיהינום, ואת התדירות בה הן > יוצאות משם. > אני חושב שנוכל להניח כי כאשר נשמה נכנסת לגיהינום, היא לא תצא משם. > ולכן, נשמות אינן יוצאות. לגבי התדירות בה נשמות נכנסות לגיהינום, נסתכל על > הדתות השונות הקיימות בעולם כיום. > רוב הדתות מאמינות שאם אינך משתייך להן, מקומך בעולם הבא - בגיהינום. > כיוון שקיימות יותר מדת אחת כזו נניח כי כל הנשמות נכנסות לגיהינום. > עם תדירויות ההיוולדות והמוות בעולם כמו שהן , נוכל לשער שמספר הנשמות > בגיהינום הולך וגדל כפונקציה מעריכית. > כעת, נסתכל על הקצב בו הגיהינום מתרחב לפי חוק בויל, הקובע שבשביל > שהטמפרטורה והלחץ בגיהינום יישארו קבועים, הנפח של הגיהינום צריך להתרחב > פרופורציונית לכניסתן של הנשמות . > > זה נותן שתי אפשרויות : > 1. אם הגיהינום מתרחב בקצב איטי יותר מאשר הקצב בו נשמות נכנסות אליו, אז > הטמפרטורה והלחץ בגיהינום יעלו עד שהגיהינום לא יהיה יציב, ויתפוצץ . > 2. אם הגיהינום מתרחב בקצב מהיר יותר מאשר הקצב בו נשמות נכנסות אליו , אז > הטמפרטורה והלחץ ירדו עד שהגיהינום יקפא לחלוטין . > > איך נוכל לקבוע איזו מהן היא האפשרות הנכונה ? > אם נסתמך על התיאוריה ש - טרייסי (שם פרטי) אמרה לי בתחילת השנה ש- "יהיה > יום קר בגיהינום לפני שאני אשכב איתך", ונכניס למשוואה את העובדה ששכבתי > איתה אתמול, אז אפשרות מספר 2 צריכה להיות הנכונה. ולכן, אני בטוח > שהגיהינום פולט חום וכבר קפא מזמן . > כתוצאה ממסקנה זו שהגיהינום כבר קפוא , ניתן להניח כי אינו מקבל עוד נשמות, > ולכן, הוא כבר נכחד . > זה משאיר לנו רק את גן עדן, ובשל כך נוכל להוכיח את קיומה של ישות אלוהית, > המסבירה את העובדה שאתמול טרייסי המשיכה לצעוק "הו אלוהים."! > > התלמיד קיבל את הציון "10" . > > Joe Moustaki
אני מפרסם פה משהו שקיבלתי עכשיו במייל. מקווה שזה יחייך את חברי הפורום...