מכין גחלים של מנגל עם אש לנרגילה

smile2life

New member
מכין גחלים של מנגל עם אש לנרגילה

בגדול מבחינתי הכי מומלץ

smile2life

New member
יש פלוסים ../images/Emo127.gif ומינוסים ../images/Emo128.gif

הפלוסים זה שהגחל יכול להחזיק הרבה זמן מעמד (תלוי בגודל) משדר הרבה חום (תלוי באיכות החומר), זמינות רבה יותר ובד"כ אין ריח מסריח. המינוס הוא הזמן שלוקח להדליק

tamax

New member
../images/Emo26.gifלא יודע מה איתך

אבל שאני שמתי גחל של מנגל בנרגילה, זה לא החזיק יותר מדי זמן והייתי צריך כל פעם להחליף לגחל חדש כל איזה 5 עד 7 דקות. מה שכן, ההבדל בטעם הוא עצום!

smile2life

New member
עוד נקודה חשובה

כמה זמן אתה משאיר את הגחל על האש? הוא צריך להתפס טוב ולא להיות קטן ודק מידי

tamax

New member
אני לוקח חתיכת גחל

בהחלט מכובדת, ואם צריך אז אפילו שתיים. אני שם כמובן גם מגן רוח וזה עדיין מספיק לאיזה10 דקות אפילו פחות וכל הזמן צריך לרענן את הגחלים. הודעה למנהל הפורום: מדוע הפורום הזה יבש יותר מאשר טבק של חברת אראביק פאקטורי?

smile2life

New member
כמה זמן אתה "מבשל"?

את הגחל על האש? צריך להמתין איזה 10 דקות לפני שאפשר להשתמש בו. ושוב אני חוזר לעיניין האיכות חשוב להשתמש בגחלים חזקים ומאיכות טובה - מהבחינה הזו הכי יקר = הכי טוב

../images/Emo46.gifמקלעת שירה

איך מצטרפים למקלעת שירה, smile2life? האם אפשר לדעת איך? ניליהאחד כי רק על עצמי לספר ידעתי

smile2life

New member
אז ככה

גולשים אל הכתתובת www.softy.co.il ובדך הראשי יש לשוניות. פותחיםפ את הלשונית של "יוצר חדש", עוקבים אחר ההוראות וממתינים למייל שמבשר לנו כי אנחנו יכולים לשלוח יצירות. אחרי שהתבשרנו שאנחנו יכולי להעלות יצירות אנחחנו יכולים להתחבר מהדף הראשי בעזרץ שם המשתמש בחרנו והסיסמא, להעלות חומר ולהמתין עד שעורך האתר יאשר אותו (בדרך כלל יום-יומיים) בהצלחה

Negative one

New member
כמה דברים מוזרים בתמונות שלך

מה זה הדבר החום הזה ליד הפחמים שבישלת? ולמה הגחל סגול,לעאזאזל?

smile2life

New member
טוב אז ככה

החום זה כל מיני תוספים לאש ששמתי - כמו זרדים ונייר והסגול אני מעריך שזה בגלל המצלמה הדפוקה

lizard

New member
פחמים של מנגל אפשר להדליק

בעזרת המכשיר שצלמתי. פשוט שמים את הגחלים בפנוכו ושמים על הגז לכמה דקות. לצערי אין לי גז אלא פלטה חשמלית

למעלה