מכינה לסיעוד/הסבת אקדמאים

צודקת

לטווח הקצר - תכנית ההסמכה תעלם מהר מאוד.
&nbsp
אין תכנון לסיים על ההסבה כי היא מקור הכנסה טוב לבתי הספר לסיעוד, עם זאת יש תכנון בעתיד הקרוב רחוק (בינוני) לגרום לכך שכל מי שרוצה להיות אח/אחות יהיה בעל תואר בסיעוד - משמע שתכנית ההסבה בסופו של דבר או תיעלם או תינתן יחד עם תואר ראשון (כמו שעושים באונ' תל אביב)

jon71

New member
מכינה לסיעוד/הסבת אקדמאים

שלום רב.
כתבתי פה בעבר.אני אחרי פסיכומטרי ולצערי לא עברתי אותו,ולעשות עוד אחד זאת לא אופציה כל כך.אני די מיואש,אני נעול ללמוד סיעוד אבל כרגע אין לי מושג מה לעשות.יש לי את האופציה של מכינה אך אני כל כך חושש שגם אחרי המכינה אני לא יעבור וסתם זרקתי עוד שנה לפח.שמעתי על תכנית הסבת אקדמאים:קראתי שיש במכללה האקדמית לישראל ברמת גן,ישנו תואר בניהול מערכות בריאות שהוא נמשך שנתיים ואחר כך אני יכול לעשות הסבה לסיעוד.
השאלות שלי הם:האם מישהו מכיר את זה. יכול להמליץ לי להכווין אותי על כיוון.
כי אני ממש מתוסכל.
תודה ושבת שלום.

למה לא מכינה?

לפני שהחלתי ללמוד לתואר שיש לי עכשיו, לא היו לי לא הציונים ולא הפסיכומטרי כדי להתקבלת למה שרציתי.
&nbsp
התחלתי ללמוד במכינה הקדם אקדמית באוני' העברית, ומאוד נהניתי. בזמנו הם גם נתנו אופצייה ללימוד פסיכומטרי במסגרת הלימודים.
&nbsp
הגישה שם מאוד תומכת ומכוונת הצלחה. אין סיבה שאחרי מכינה לא יהיו לך הציונים להתקבל ללימודי סיעוד.

evil moon1

New member
תעשה שוב פסיכומטרי

או באמת מכינה....חבל ללמוד תואר סתמי(בינינו, חחחח) רק בשביל להתקבל לסיעוד(וזה לא זריקת שנים לפח?)מה זה"אני חושש שאני לא אתקבל גם אחרי מכינה ואז יצא שזרקתי שנה לפח"?ומה תעשה עם השנה הזו בדיוק?אז תסיים סיעוד בגיל 30 ולא בגיל 27, ואז יש לך עד פנסיה 37 ולא 40 שנים בסיעוד, שהוא בין המקצועות השוחקים שיש...

למעלה