מכינה?

מכינה?

אני רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי ומה שעניין אותי, האים יש פה כאלו שעשו מכינה בשביל הלימודים? האים זה שווה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לייעץ לי לגבי האים שווה לעשות מכינה. תודה.

oritag

New member
עשיתי מכינה והתקבלתי לבצלאל

זאת התחלה טובה להאם שווה ללמוד במכינה. ניסיתי גם בשנה שעברה, והכנתי תיק עבודות לבד ולא התקבלתי. המכינה באמת מכינה אותך למבחנים, את לומדת מה זה בעצם עיצוב ואיך ניגשים לעצב דברים. את רוכשת בטחון בתחום וכאשר את מגיעה למבחנים עצמם, את מוכנה ויש לך את הכלים שיעזרו לך להגיע לתוצאות הטובות ביותר להן את מסוגלת. המכינה בעיקר עוזרת להביע את מה שיש בך כבר.... אם יש לך שאלות יותר ממוקדות.... אשמח להרחיב

in

New member
בתור מישהי שלומדת בבצלאל

בבצלאל ממש ממש לא מעודדים את המכינות

oritag

New member
אז..? מה את רוצה לומר?

זה עוזר להתקבל, נקודה. בראיון גם שאלו אותי באיזה מסגרת הכנתי את התיק עבודות ואמרתי. שאלו גם איזו מכינה, ואמרתי...

בתור מי שמעבירה מכינות...../images/Emo97.gif

אני יכולה לומר לך שאני רואה מהצד את ההתפתחות של אנשים במהלך מספר חודשי המכינה וזה די מדהים!!! אין ספק שניתן להתקבל גם ללא מכינה, אבל ללא ספק הדברים ברורים יותר והסיכויים להתקבל גדלים לאין שיעור עם מכינה. סיבה נוספת לעשות מכינה היא לעצמך,לבדוק האם זה עושה לך את זה, האם זה באמת מעניין אותך?האם את מרגישה שזה המקצוע שלך לאחר שטעמת ממנו טעימה אמיתית במכינה? בכל אופן שיהיה בהצלחה, יפעת שגב

SShirly

New member
מכינה

אני אישית לא פניתי לשום מכינה אבל דיברתי עם רבים שכן. מכינה טובה לאנשים שלא בטוחים בדיוק מה הולך לקרות בלימודים. שמכירים את התחום מהצד אבל לא הצליחו להבין מה המשמעות "עיצוב" אפילו אחרי שנרשמו. המכינה טובה בכך שהיא מכניסה אותך לעניינים. אתה מתחיל ליצור, לגעת בחומר עוד לפני שהגעת ללימודים עצמם ואז כשאתה שם אתה כבר בתוך המערבולת. לאנשים רבים קשה להתחבר ללימודים בהתחלה והמכינה היא מגשר מצויין ממצב שבו לא לומדים למצב של לחץ לימודי. מכינה ללימודי עיצוב זה משהו מאוד ספציפי עבור כל אחד. יש אנשים שלא צריכים את זה פשוט כי יש להם רקע ומה שעשו בעבר מספיק כדי להגיש כתיק עבודות. יש כאלה שאין להם מושג והם רוצים ללמוד עיצוב כנקודת מוצא בחיים שלהם. אני חושבת שהמכינה טובה לאנשים כאלה. בשיחת הקבלה שלי ללימודים לא שאלו האם עברתי מכינה. התעניינו בידע שלי, בנקודת המבט שלי על דברים... אני לא בטוחה שמלמדים דברים כאלה במכינה. שם מלמדים יותר עובדות על החומר ודרכי השימוש בו. יתכן שבמכינות שפפריקה מעבירה זה אחרת.

למעלה