מכינים סנדביצ'ים יצירתיים ב-

מכינים סנדביצ'ים יצירתיים ב-../images/Emo43.gif

השנה נאכל בריא יותר! הורים - מתי בפעם האחרונה בדקתם מה יש בכריך של הילדים שלכם? מחפשים רעיונות חדשים לאוכל בריא או שיש לכם כמה משלכם? לכבוד סיום הקיץ ופתיחת שנת הלימודים, פורום בישול לילדים בתפוז בשיתוף "תפור עלי", מזמינים אתכם לשתף אותנו בסנדביץ' יצירתי שאתם מכינים לילדים ולזכות בפרסים מפנקים: שובר הזמנה זוגי ליום פינוק בספא או ארוחה זוגית! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5371
סוגרים את הקיץ בפיינטבול ישראל! לכל אחד מאיתנו יש אדם שהוא "מת" לסגור איתו חשבון... בסימן סוף הקיץ - פורום שיחת גברים בתפוז, בשיתוף "פיינטבול ישראל"- רשת ארצית ללוחמה בכדורי צבע, מסדרים לכם הזדמנות לנקמה בתחרות נושאת פרסים! ספרו לנו עם מי הייתם סוגרים חשבון על מגרש הפיינטבול - ואולי תקחו את החבר'ה לקרב סוער ועמוס אדרנלין בפיינטבול ישראל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2160&MessageId=155046676
רוצים לזכות בסדנת שוקולד מפנקת? עצרו לרגע ודמיינו לעצמכם שוקולד עשיר עם תוספות מפנקות הנמס בפה שלכם ומענג את כל החושים. פורום ימי הולדת מתנות, בשיתוף "עינביז שוקולד", מזמינים אתכם לגלות את הקסם שמאחורי השוקולד... העלו לפורום תמונה שבה השוקולד משחק תפקיד מרכזי. 5 גולשים מאושרים יקבלו במתנה סדנת שוקולד זוגית מתנת Eynavis: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=588&MessageId=155047536

DAN1EL

New member
פאק, היה כל כך טוב במארק רונסון.

כל כך כל כך טוב.

DAN1EL

New member
וואי, היה פשוט אדיר!

היינו במתחם של ה-VIP אבל יכלנו לצאת ולהיכנס ממנו כי היו לנו צמידים - מה שאומר שגם נהנינו משתייה חינם כל פעם שרצינו (בירות, וודקה, מים וכו' - נראה לי שהיה גם פופקורן אבל לא יכלתי אפילו לחשוב על אוכל) וגם יכלנו לצאת משם ולהתקרב לבמה - איפה שהייתי רוב ההופעה. והיה פשוט מטורף! היה את כל השירים שאני אוהב, כמעט כל האורחים מהדיסק היו - בוי ג'ורג', אלכס גרינוולד, MNDR, אלינור ועוד. הייתי באדרנלין פסיכי וחזרתי צרוד ועם רגליים כואבות. הכל היה פשוט אדיר. אדיר אדיר אדיר! הוא פתח את ההופעה עם Circuit Breaker שזה קטע אינסטרומנטלי מטורף (אני מתחרפן כשאני שומע אותו בפול ווליום אז בהופעה זה בכלל פסיכי!) ואחד האהובים עלי, וסגר עם Bang Bang Bang שהיה השיא של ההופעה גם. באמצע הוא גם ניגן מיני סט בתור די.ג'יי שזה היה מבחינתי כל כך במקום! עפתי לגמרי כשהוא ניגן את Pon De Floor של מייג'ור לייזר ואת Just Can't Get Enough של דפש מוד. וגם רמיקס של Bang Bang Bang שהעיף אותי באוויר. ההופעה גם היתה נורא זורמת, כאילו הכל הולך - כולל שירים של בוי ג'ורג' (כמובן את הלהיט הנצחי שלו עם קאלצ'ר קלאב - Do You Really Want To Hurt Me שידעתי שהוא ישיר אותו כי כבר הבנתי את הקטע של ההופעה - הכל בזרימה, גם אם זה לא שירים של מארק והם באים בטוב - ינגנו אותם!) ואת California של פאנטום פלאנט, הלהקה של אלכס. וכמובן - קאבר ל-BTB של איימי וגם שרו את "ואלרי". פשוט שווה כל שקל ואפילו יותר מזה. הייתי הולך להופעה כזאת שוב ושוב ושוב מבחינתי. די, אני רק מדבר על זה ובא לי שוב!! תותח!

DAN1EL

New member
והנה השירים שאני זוכר שהיו:

(לא בהכרח לפי סדר) Circuit Breaker Lose It Record Collection (הייתי באקסטזה
) Bang Bang Bang Ooh Wee Stop Me Valerie Back To Black California Somebody To Love Me Do You Really Want To Hurt Me Just Hey Boy The Bike Song You Gave Me Nothing ובטח היו עוד ואני כרגע לא זוכר ובמיני די.ג'יי-סט: Bang Bang Bang (מין רמיקס כזה) Major Lazer - Pon De Floor (זה היה כל כך במקום!) Depeche Mode - Just Can't Get Enough

Music Man XD

New member
שמח שנהנית!

נשמע ששווה להיות בהופעה שלו. Pon De Floor
קראת את הביקורות? חלקן חיוביות וחלקן חיוביות-מעורבות.

DAN1EL

New member
קראתי, ביקורות של קשקשנים.

לא הסכמתי עם אף אחת מהטענות (בחירת שירים לא טובה - שטות, המיני די.ג'יי סט לא היה קשור - אז מה, אבל זה היה אדיר! דחפו את החוקים שלכם, "לא קשור" עלק) חוץ מתלונות על הביצוע של רוז אלינור לסטופ מי - הוא באמת היה לא משהו. לא משתווה (וגם לא מתקרב) לא למקור ולא לקאבר שרונסון עשה עם דניאל מריוות'ר. אבל רוז מקסימה ואני ממש אוהב אותה בשירים שהיא שרה ב-Record Collection. לא כל כך התעמקתי בביצוע הווקאלי שלה אתמול אבל ראיתי הופעה מעולה שלה מכל הבחינות עם Hey Boy. והיא כל כך יפה!
גם אמנדה וורנר חמודה ממש. היא לא זמרת מחוננת בלייב אבל היא עושה את העבודה בהחלט. נראה שהיא ממש התלהבה וגם צילמה את הקהל מדי פעם עם המצלמה שלה. בקיצור - שיזדיינו המבקרים, אני נהניתי בטירוף! לא רציתי שייגמר! אני רוצה שהוא יבוא עוד פעם בתור די.ג'יי כי בפעם הקודמת הייתי בחו"ל והסט הקצרצר בהופעה עשה לי חשק!

Music Man XD

New member
הוא בטח יבוא שוב :)

בסופו של דבר, הכי חשוב אם אתה נהנית. אני לא מכיר לעומק את הזמרות שדיברת עליהן, אבל ראיתי עכשיו תמונה של רוז בגוגל והיא באמת יפה. ולגבי אמנדה וורנר, מצאתי את זה במקרה: http://en.wikipedia.org/wiki/Amanda_Warner

JokerGirl3000

New member
אמנדה וורנר= MNDR? ../images/Emo13.gif

ואם כן אז זאת לא הפעם הראשונה שכותבים את זה ואומרים את זה. קראתי ביקורת של הופעה שלו במדינה אחרת וכתבו שם בדיוק אותו דבר.

JokerGirl3000

New member
שהיא לא זמרת טובה בהופעות!

קראתי ביקורות של מעריצים בכל מיני ארצות וכולם אומרים אותו דבר. אבל זה כמובן תלוי, אני לא מכירה אותה כל כך מעבר לעבודה שלה עם רונסון. יכול להיות שהיא יוצרת וכותבת שירים אז זה לא כזה חיוני שיהיה לה קול מדהים. M.I.A מפורסמת בעיקר בזכות הזיופים הסקסיים שלה

DAN1EL

New member
שתיהן אדירות ../images/Emo99.gif

אבל כן, רוז היא בחורה להתחתן איתה

למעלה