מכירה אוןליין

• פותח הנושא udiko
  • פורסם בתאריך

udiko

New member
מכירה אוןליין

מעוניין למכור מוצר אלקטרוני באמצעות האינטרנט מה אני צריך לעשות לשם כך ? הרי צריך להיות מחובר למסד נתונים של כרטיסי אשראי ובכלל צריך אבטחה באתר אני לא יודע למי צריך לפנות בנושא כל תגובה תתקבל בברכה

הכי פשוט..

להתחבר לאתרי מסחר קיימים (הפעילים ביותר הם דווקא אתרי המכירות הפומביות והמכרזים דוגמת נטאקשיון ואולסייל). הם מבצעים עבורך את הסליקה ומאחר ומדובר במוצר אחד בלבד אין טעם להקים מערכת סליקה ואופרציה מורכבת. למידע נוסף אודות אמצעי אבטחה, מערכות סליקה, פרסום ושווק באינטרנט ועוד הקש בכתובות המצורפות ו\או חפש בגוגל "סחר אלקטרוני".

nirdagan

New member
בנוסף לקישורים שניתנו...

תפנה גם לחברות לבניית אתרים (פרסומת חסרת בושה: גם לי יש אחת כזו). יש היום כל מיני פתרונות לגבי סליקה אונליין ו-"חצי" אונליין. אם הקלייינטים שלך בחו"ל זה יכול להיות לא יקר, בארץ לצערינו זה יותר יקר. היתרון בפנייה לחברות לבניית אתרים על פני פנייה לחברה שיש לה פיתרון סליקה משלה הוא שהחברות לבניית אתרים מכירים מספר פתרונות חיצוניים לעסק שלהם ולכן יש להם אינטרס למצוא מה שמתאים ולא לשווק לך את הפיתרון שלהם. אגב החברות המפורסמות שעוסקות גם בחיבור לאינטרנט (בלי להזכיר את רשימת השמות הקצרה) שוחטות במחירים לכל שירותי איחסון\בניית אתרים שהם נותנים. לכן אולי כדאי שתפנה אליהם קודם לפני שאתה פונה לחברות לבניית אתרים, כדי שתבין את הפערים במחירים.

אתה מוזמן ליצור קשר

udiko אני אשמח לשמוע יותר על המוצר אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי ואעזור לך ע"י שיתופי פעולה במידה והמוצר תואם את אופיו של הגורם אותו אחבר אליך. בברכה עינת בר-און

למעלה