מכירה בקניונים

liat129

New member
ועוד יותר מעניין שאתה מעודד

אנשים לעבוד בצורה לא חוקית! בדרך זו אתה לא רק מסכן אותם, אלא גם (ובעיקר) מחזק את השם הרע שיש לישראלים, והורס לכל שאר האנשים שמנסים לעבוד חוקית (כי מקשים את תנאי הויזה למשל). כל דבר לא חוקי הוא לא טוב, ולא מומלץ. האנשים שאפילו חושבים על זה בהחלט צריכים לשמוע את הסיפורים הנגדיים (כן, כמו זה של החברה של הידיד), ותאמין לי שגם 45 יום בכלא זה מפחיד ולא נעים. אה, ועוד משהו, אולי לא שמת לב, אבל האמריקאים הקשיחו "קצת" את החוקים, והחל מה 11.9 הם פתאום מצאו המון משאבים לבדוק את כל מליוני הזרים.. אולי אתה לא יודע, אבל הכל שם ממוחשב בימים אלו, השיטות של "לצאת לגבול בקנדה ולחדש את הויזה" כבר לא ממש עובדת כמו שצריך.. בקיצור, לא רק לא מומלץ, לא מומלץ בכלל! ואגב, הגישה הזו של "אם הוא לא חוקי אין לו ממה לחשוש הרבה אלא אם הוא עשה באמת פשע שיכולים לעלות עליו".. כל כך מקוממת..הרי זה בדיוק השיטה הישראלית הידועה של "יהיה בסדר", אנחנו נהרוס ויהיה מי שיתקן....תתחיל לחשוב גם על התדמית של הישראלים ועל איך שרואים אותנו!

DivineDevil

New member
אז ככה...

קודם כל, התקרית הזו קרתה קצת אחרי 9.11 . דבר שני, הסיפור אינו מומצא, אנו מכירים אישית את מי שדיברה עם הבחורה הזו. וכן, היא הייתה יותר מ-45 יום ואני אסביר בדיוק איך... קודם כל, היא מכרה תמונות או לא יודע מה מבית לבית ונכנסה לחנות כנראה שבה היו אנשי הגירה (אולי בלי שום קשר אליה, פשוט היו שם...) אז אתה יכול להגיד, אההה אז לא רדפו אחריה, אז זה בסדר... לא, אין לך מושג איפה הם מסתובבים ואם תתקל בהם, אין לך סיבוב שני או גלגל הצלה. זהו. היא נתפסה והוכנסה לחדר חקירות בו שאלו אותה שאלות. הציעו לה גירוש מארה"ב וחותמת שחורה אך היא, מטעמיה שלה, התעקשה על משפט, מה שגרר אותה לכמה חודשים בכלא. ואני לא אפרט את החוויה הלא נעימה הזו... אני לא אנסה להטיף מוסר לאף-אחד ולומר להם אל תלכו ותעבדו. תעשו מה שבראש שלכם, אבל לפחות, אני מספיק הגון בשביל להביא לאותם אנשים סיפורים אמיתיים שמראים את הצד השני. אם אחרי הכל, הם רוצים להיות לא-חוקיים, שיהיו בריאים.

sandradee

New member
מכירה בקניונים

אני חיילת משוחררת כבר שבועיים שמחפשת עבודה מצד אחד אני שומעת סיפורים על אנשים שעשו בתקופת הקריסמס 6000$ בחודשיים מצד שני בת דודה שלי חזרה מקנדה בלי שקל על התחת HELP

DivineDevil

New member
אני אספר לך סיפור

ששמעתי מחברה שלי על בחורה שהלכה ומכרה תמונות בארה"ב... עשתה הון כסף, אבל יום אחד, היא נכנסה למקום מסויים למכור תמונה ואחריה נכנסו שני אנשים נחמדים שהכניסו אותה לכלא (כן, הם היו מההגירה) לכמה חודשים טובים. מהסיפורים שלה ניתן להבין את כל השיטות איך להתחמק מבחורה גדולה שרוצה להיות חברה שלך בתא שלך בכלא... בכל אופן, הבנת את הכוונה. גם ממכירת סמים עושים כסף טוב, עדיין, לכולנו ברור (אני מקווה) שזו לא הדרך... אם את רוצה להגיע לארה"ב, תכנני הגעה ועבודה מסודרת, לפי הכללים. אם לא, יכול להיות טוב וגם יכול להיות רע מאוד! עבורך.. לא התכוונתי להפחיד.. רק קחי זאת לתשומת ליבך.

למעלה