מכירה - דברים חדשים לגמרי\במצב מעולה

hyperChen

New member
מכירה - דברים חדשים לגמרי\במצב מעולה ../images/Emo197.gif

היוש, אחותי נמצאת כרגע בארהב והיא שלחה לי כמה מתנות מהוטופיק, חלקן לא טובות לי בכלל במידה וחלקן לא לטעמי אז אני מוכרת אותן במקום לשלוח לה אותן בחזרה... זה חדש עם טיקט! חוץ מזה, אני מורידה את כובע הויניל
, ומוכרת כמה דברים שאני עדיין מאד אוהבת אבל לא משתמשת בהם... דברו איתי באימייל [email protected] או בפייסבוק chen israeli בבקשה תציינו בבקשת חברות שזה בקשר למכירות... אני מעדיפה לא לאשר סתם :) יש לי עדיפות להיפגש בתחנה המרכזית בתא.

hyperChen

New member
חדשה לגמרי, מהוט טופיק.

מידה סמול לדעתי היא קצת רחבה ותתאים גם למדיום, 100 שח.

hyperChen

New member
יש מצב, רוצה שאני אמדוד לך

את הרוחב שלה מלמעלה בסנטימטרים?

hyperChen

New member
נלבשה גג 4 פעמים

חצאית "מיקרו מיני" מנוקס, למי שמכיר את הגיזרה.. בד ויניל, בעיקרון מידה 2 אבל היא לוחצת לי... הייתי ממליצה למידה 1.. 100 שח

hyperChen

New member
חדשה לגמרי מהוטופיק ונדירה!

חצאית בסגנון סייבר! לא תמצאו משהו דומה לזה בארץ......! לא בדיוק מתפקדת כחצאית אלא כאילו חצאית כזאת.. על טייץ או מכנסון.. אבל מי שאוהבת ככה.... וואלק בכיף שלה חח ויניל שקוף ורוד זוהר (במציאות היא הרבה יותר זוהרת).. מידה 2, 200 שח

hyperChen

New member
חדשה עם טיקט מהוטופיק

מידה סמול, 150 שח, יש לה תופסנים כאלה של ביריות.. ממש יפה ומוסיף.. ולמעלה חורים עם סיכות ביטחון, מי שלא אוהב את הסיכות ביטחון (אני) מוזמן להוריד וישארו רק חורים שזה גם מגניב.. שימושי לאללה, קלאסי ללבוש אלטרנטיבי ביום יום

TokisBride

New member
כמה סמול?

ואם אגיע אלייך לאור יהודה, תוכלי לעשות לי הנחונת?

hyperChen

New member
אם את אותו דבר כמו שאני זוכרת אותך

היא תהיה לך טובה! ובהחלט כן אם מגיעים אליי אני אתגמש קצת במחיר :)

TokisBride

New member
וואלה :)

טיפי השמנתי מאז (בכל זאת זה היה לפני שנה בערך חחח) אז סבבה, נקבע במסרים, ואני אבוא למדוד D:

hyperChen

New member
בכיף :) אם תרצי שאני

אמדוד אותה לפני כדי שלא תבואי לחינם אז בכיף

hyperChen

New member
מידת החצאית -

ההקיף שלה מלמעלה (מהחלק שצמוד לגוף) הוא 65-70 סנטימטר כזה.. תמדדי את ההיקף שלך מתחת לפופיק (איפה שאת רוצה שהיא תשב פשוט) עם סרט של תפירה כזה אם את בערך משהו כזה אז היא תהיה טובה לך היא גם קצת סטרטצ'ית... אני מודיעה שכל הקודם זוכה :)

hyperChen

New member
נלבשה פעמיים בלבד! סקסי מאד!

שמלת מיני מבד ויניל, עם אבזמים וריצרץ' לכל האורך... מידה 2, 150 שקלים. היא לא יוצרת פה רושם כל כך מבחינת גיזרה אבל הגוף היא נצמדת וממש סקסית, מי שמעוניין אצרף תמונה שלה עליי :)

hyperChen

New member
מחוך סייבר נלבש פעם אחת!!

מידה 2 של נוקס, מי שמכיר את נוקס, המחוכים מחטבים ברמות לא אנושיות...... הוא נמכר ב400 שקלים ואני מוכנה לצרף אליו גרביון רשת באותו הגוון... אני יודעת שהמחיר נשמע לא זול אבל המחוך עלה 620 בזמנו ונלבש סהכ פעם אחת, הוא כמו חדש... מי שתהיה מוכנה להגיע יותר קרוב אליי אני אוכל להתגמש איתה קצת בקשר למחיר :) אגב החצאית שבתמונה גם נמכרת בכמה הודעות לפני :)

למעלה