מכירה דרך קטלוגים - למישהו יש

• פותח הנושא Lvt
  • פורסם בתאריך

Lvt

New member
לצימט ופליקס

התכוונתי לקטלוגים כמו צימט אמר, שאני מפיק אותם. אני אכתוב לכם לEMAIL הפרטי. שנה טובה לכולם.

1רב

New member
קניה מקטלוג

בארה"ב נהוג ונפוץ ביותר לקנות מקטלוגים. הכל. בגדים, אוכל, מוצרים לבית, כלי כתיה, ציוד מחנאות - מה לא? יש חברות שמוכרות רק (!) דרך הקטלוגים שלהם. למשל: L.L.Bean שזו חברת ציוד למחנאות וגם בגדים אחת המצליחות.... וגם landsend. אבל בארה"ב נהוג לעשות הרבה "עסקים" דרך הדואר. כמו למשל לשלוח פילם לפיתוח, לשלוח צ´קים לתשלומים וכדומה. בארץ אנשים אוהבים "למשש" ולכן נראה לי שלא ילך כל כך טוב. בארה"ב גם אפשר להחזיר בדואר מה שלא מתאים על חשבון חברת הקטלוגים ופה זה בטח לא ילך. דרך אגב היום יש לחברות האלה גם אתרי אינטרנט פעילים מאד להזמנות.

Lvt

New member
מכירה דרך קטלוגים - למישהו יש

ניסיון ??? האם יש סטטיסטיקות על: - אחוז אנשים הקונים בין אלה שקיבלו קטלוג - כמה זמן שומרים את הקטלוג עד שזורקים אותו - וכו" למי שמבקש אשמח למסור פרטים נוספים דרך המסר אישי. תודה.

מכירה בקטלוגים

על איזה קטלוג מדובר? כמה עולה הפרסום בו. קטלוג יכול להיות לא רע בכלל בתנאי שהלקוחות מסכימים לקבל אותו מחכה לתגובה

nirdagan

New member
זה תלוי בהרבה דברים

כגון האם הלקוח היה מעונין בקטלוג מלכתחילה או לא, ואם לא, האם הנמענים נבחרו באופן הגיוני כלשהו. וגם תלוי בסוג הסחורה. יש דברים שיותר קל למכור בקטלוג.

צימט

New member
קטלוגים

כמו בכל מוצר פרסומי הכל מאוד תלוי באווירה ברוח בה משווק הקטלוג ואני אתן לך דוגמאות טובות ורעות: דוגמא נפלאה לקטלוג שאנשים שומרים בבית גם משנים עברו הוא הקטלוג של "איקאה" שמעוצב בטוב טעם, נותן ללקוח אווירה שהוא מסייר בחנות ובהחלט יוצר אווירת קניו חיובית, כדי להצליח כך יש להשקיע הרבה כסף בעיצוב, בהפקה ובטיב הנייר, וכמובון צריך וליום חלוקה רציני - כמה מאות אלפים מפולח לפי קהל ייעודי. אגב הקטלוג שלהם מחולק עד כמה שאני זוכר מול חג בראש השנה או פסח. דוגמאות רעות לקטלוגים, הם המכירתיים נטו המנסים לסגור עיסקה בצורה בוטה ומכוערת וכך גם הקטלוגים נראים, דינם של קטלוגים אלה - פח האשפה ותשים לב שחברות ההפקה של הקטלוגים האלה כל הזמן מתחלפות מה שאומר קצת על ההצלחות הכלכליות שלהם. לסיום קטלוגים טוב הם אלה שנותנים ללקוח אווירת קניות יחודית, מעוצבים היטב ולא ישירים מידי ברמת המסר, עלויות הצלחה בקמפיין קטלוגים הן גבוהות מאוד ורצוי לגבות אותם בעוד מדיה למשל ברדיו כמה ימים לפני החלוקה....."הקטלוגים של חברת X בדרך יש למה לחכות. במידה ויש לך עוד שאלות אשמח לעזור [email protected]

orenva

New member
מכירה דרך קטלוגים

באופן עקרוני למיטב ידיעתי ולא מנסיון אישי מכירה דרך קטלוגים איננה נחשבת מוצלחת בארץ הבעיה בד"כ היא שילוב בין עלויות הפקה גבוהות ועלות דיוור לעומת אחוזי תגובה נמוכים. היוצאי דופן למיטב ידיעתי הם איקאה (שמוציאים קטלוג מושקע בטירוף ותומכים במותג דרך פרסום מסיבי ושיווק כמו ישראכרט וכו´ שרוכב מבחינת דיוור על המעטפה החודשית וגם מקבל תשלום מהמפרסמים כך שכל מפרסם מגיע מחד לקהל גדול ולא נדרש לעסוק בעלויות הפקה ודיוור. גופים נוספים שהיו בארץ ששיווקו דרך קטלוגים כמו בסטדיל וכו´ לדעתי נקלעו לקשיים.

למעלה