מכירה וקניית מזגן חדש -סוף דבר

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
התעניינתי ,שאלתי ביררתי בפורום בעניין מכירה וקניית מזגן חדש. החלטתי וחשוב לי לעדכן.
מכרתי מזגן תדיראן בן כמעט 7 שנים דגם A15 וקניתי דגם ALFA PRO 15. כל זאת עקב האחריות("מבצע") של 5 שנים, מציאת קונה טוב ומתקין מזגנים שאני מכיר מספר שנים ו.. הרצון להתחדש.
הפרויקט כולו עלה 1600ש"ח כולל מחיר מועדון למזגן חדש(למי אין),מכירה, פירוק והתקנה של החדש.
עוד משהו : מכיוון שנותרו כחודשיים עד סיום תקופת הביטוח של המזגן הישן אוכל לקבל את שארית הסכום היחסי שלא נוצל. לא הרבה אבל למה לא.
לסיום : ממליץ על סדרת ה-ALFA PRO. אין לי קשר לחב' תדיראן. תודה למי שקרא עד הסוף.

ladybug4NLP

Active member
תודה שעדכנת. רב האנשים מפריחים לחלל את השאלות אבל לא טורחים להודיע על סיום כלשהו לכאן או לאן
שיהיה לנו המשך שבוע טוב, נעים ובבריאות

1030

Member
חן חן על הבעת התודה.
ולשאלה על סוג המזגן. רוב המומחים אומרים שאין כבר כ"ס אלא המדידה היא ב-BTU. למזגן המדובר יש 12,150 BTU. משהו כמו 1.25 כ"ס. מקרר נהדר חדר של 15 מ"ר. תלוי כמובן במיקום הבית ואיזו קומה. המחיר? תלוי באיזו חנות וברצינות הקונה לקנות והתלהבות המוכר למכור. המחירים לפעמים משתנים פעמיים ביום.
אני השארתי בחנות אחרי הנחת מועדון 1850 ש"ח. אחריות ל-5 שנים עד סוף החודש. אולי יותר. אשמח להוסיף פרטים אם אקטואלי. אני מאזור הקריות.

רכות מפנקת

Well-known member
אכן תודה, שכחתי לכתוב גם תודה!
המחיר שציינת נראה מאד זול לעומת המופיע ב"זאפ". מעניין.

1030

Member
המחירים בזאפ הם המלצה בלבד. גם לא כל החנויות והאתרים משתתפים או מופיעים באתר. המלצתי לקנות רק ברשת/חנות מוכרת שניתן לחזור אליה במידה ומתעוררת בעייה. בנוסף כשיושבים מול המוכר ומוציאים את הארנק המחיר אולי יירד. בהצלחה.

רכות מפנקת

Well-known member
המחירים בזאפ הם המלצה בלבד. גם לא כל החנויות והאתרים משתתפים או מופיעים באתר. המלצתי לקנות רק ברשת/חנות מוכרת שניתן לחזור אליה במידה ומתעוררת בעייה. בנוסף כשיושבים מול המוכר ומוציאים את הארנק המחיר אולי יירד. בהצלחה.
תודה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ישנם אתרים שמופיעים בזאפ ומציעים מדי פעם "מכרזים". נכון. המכרזים "תפורים" מראש למחיר כלשהו ואינך זוכה אלא אם תעבור ותהיה מעליו.
אבל למדתי: נניח שהמחיר ה"טוב ביותר" באתרים השונים הוא 2,100. אתה עולה לאט בתמחור, עד נניח 1,920 ועוצר. האתר ייצור אתך קשר ויציע לך את ה"הכי טוב" שלו, שזה אולי 2,025. תתעקש שה-1920 הוא התקציב שלך ואינך יכול עוד לעלות? אז אולי תקבל גם ב-1950. לא ילך? נסה לתמחר באתר המכרזים המתחרה. בד"כ הצלחתי להיות מתחת למחירי ה"הכי טובים" שלהם... בהצלחה. ומה עוד טוב במכרזים? אתה לא יוצא מהבית. אתה לא מסתובב בחום בחוץ ואתה "מצליח" לנצח את המערכת...
וכן. פעם זיהיתי גם שגיאה. המחיר בזאפ היה נמוך מאד, אבל כשנכנסתי לאתר, המחיר בו היה מעל "הנמוך ביותר" ואפילו די יקר. הם לא היו מוכנים להתגמש למשגה ואני נתתי להם ביקורת רעה בזאפ. נו. סתם נקמה שכזו.

רכות מפנקת

Well-known member
ישנם אתרים שמופיעים בזאפ ומציעים מדי פעם "מכרזים". נכון. המכרזים "תפורים" מראש למחיר כלשהו ואינך זוכה אלא אם תעבור ותהיה מעליו.
אבל למדתי: נניח שהמחיר ה"טוב ביותר" באתרים השונים הוא 2,100. אתה עולה לאט בתמחור, עד נניח 1,920 ועוצר. האתר ייצור אתך קשר ויציע לך את ה"הכי טוב" שלו, שזה אולי 2,025. תתעקש שה-1920 הוא התקציב שלך ואינך יכול עוד לעלות? אז אולי תקבל גם ב-1950. לא ילך? נסה לתמחר באתר המכרזים המתחרה. בד"כ הצלחתי להיות מתחת למחירי ה"הכי טובים" שלהם... בהצלחה. ומה עוד טוב במכרזים? אתה לא יוצא מהבית. אתה לא מסתובב בחום בחוץ ואתה "מצליח" לנצח את המערכת...
וכן. פעם זיהיתי גם שגיאה. המחיר בזאפ היה נמוך מאד, אבל כשנכנסתי לאתר, המחיר בו היה מעל "הנמוך ביותר" ואפילו די יקר. הם לא היו מוכנים להתגמש למשגה ואני נתתי להם ביקורת רעה בזאפ. נו. סתם נקמה שכזו.
נשמע שאתה מאד מנוסה עם המערכת הזאת. לי אין ניסיון. מכרזים.

למעלה