מכירה!!! ושאלה על כמויות באתר

vardagil1

New member
מכירה!!! ושאלה על כמויות באתר

כל השבוע לא היה לי זמן להיכנס לחנות. הערב, בעקבות שאלה של מישהי ששאלה אם יש לי עוד מפריט מסוים, פתחתי את המקום של המכירות וגיליתי... 4 מכירות! איזו הפתעה נהדרת. חלק מזה בוודאי בזכות הפרסום שקיבלנו באוצרות השונים. תודה לכולם. ועכשיו שאלה: אני מפרסמת כל פריט כאילו יש רק עותק אחד. אבל למעשה יש לי הרבה עותקים מכל פריט. אם מישהו רוצה להזמין כמות יותר גדולה האם הוא יכול לעשות זאת? או שאני חייבת לפרסם כמה עותקים יש לי מכל פריט ולשלם 20 סנט על כל עותק??? תודה

RolyzCreations

New member
מזל טוב!

את יכולה לרשום בתאור המוצר שיש לך עוד X יחידות ואם מעוניינים ביותר מאחד שישאירו לך הודעה ותשני את הכמות בליסט.

יפעתי12

New member
אכן עדיף לפרסם כל פעם עותק אחד

אלא אם את רוצה לפרסם יותר עותקים ואז לשלם 20 סנט עבור כל עותק... ולכן יותר נהוג לרשום בתוכן שניתן ליצור איתך קשר במקרה ורוצים יותר עותקים (ואז את מכינה ליסט שמור RESERVED LIST ללקוח ספציפי). בהצלחה!

vardagil1

New member
reserved list

תודה על התשובה . איך מכינים את ה"רשימה השמורה"?

יפעתי12

New member
כמו ליסט רגיל...

רק שבכותרת מוסיפים reserved list, יש שמוסיפים גם בתוכן... מצרפת לך דוגמה מהחנות שלי. לאחר הכנת הליסט השמור את מודיעה ללקוח שהכנת את הליסט ושהוא מוזמן לקנות ולשלם

vardagil1

New member
תודה

אני מבינה שאת עושה את זה כמו פריט רגיל וזה מופיע ברשימת הפריטים. לא מצאתי את זה כעת בפריטים שלך אבל אני מניחה שזה בגלל שזה כבר נמכר - נכון?

anatbarshalom

New member
קיימות כמה אופציות

אם את מדברת על משהו כללי, אז ישנה אפשרות להעלות כל פעם פריט אחד וכשהוא נמכר, לחדש אותו. היתרון: כשאת מחדשת הוא קופץ לראש הרשימות ע"פ התיאור והתגיות שהגדרת. החסרון: את לא יכולה למכור את הפריט שוב עד שתחדשי. אפשרות שניה זה להעלות מספר פריטים גדול יותר. היתרון: יכול להמכר פריט ועדיין הוא קיים אצלך ברישומים ואנשים יכולים לראות/לקנות אותו גם אם לא חידשת. החסרונות: זה עולה 20 סנט לכל פריט; אם הוא נמכר ואת לא מחדשת, את איפושהוא רחוק למטה בחיפוש. אם השאלה שלך היא ספציפית ויש מישהו שרוצה לקנות מספר פריטים, את יכולה לערוך את הכותרת ולכתוב "5 XXXX " ולערוך את המחיר והמשלוח בהתאם ואז זה מופיע כפריט אחד. את מוזמנת להסתכל בחנות שלי, יש לי סדרת תמונות שאני מוכרת כסט של 4, הן מתומחרות בהתאם ועדיין זה נחשב פריט בודד מה שמפשט את הקניה מבחינת הלקוח.

vardagil1

New member
תודה ועוד שאלות הבהרה

אכן ראיתי שכדאי לחדש - ואז הפריט עולה שוב וגם ברשומות. קיבלנו 555 צפיות באחד הפריטים- נהדר! מה זה אומר "אם יש מישהו שרוצה לקנות מספר פריטים, את יכולה לערוך את הכותרת ולכתוב "5 XXXX " - היכן אני עורכת ומתי? האם כדאי להכין בנוסף לפריט הבודד סטים של פריטים? (למשל מכירה של 2 פריטים שונים ביחד או 5 פריטים מאותו סוג) - אך לפרסם אותם כיחידה אחת? יש לנו כרגע רק שני סוגים של פריטים שלכל אחד מהם מספר דוגמאות שונות. ראיתי שברגע שאני מעלה משהו לאתר - זה עולה בראשי (אומנם רק לכמה שניות, כי מיד אחר כך עולים אחרים) - האם זה חשוב?

anatbarshalom

New member
הכוונה היא שאם פנה אליך לקוח בקונבו וביקש לק

לקנות 5 מעמדים לסירים עם איש צועק, אז את יכולה לקחת את הפריט הקיים, להכנס לעריכה ולהוסיף בכותרת 5 כך שיהיה כתוב "5 אנשים צועקים, מעמד לסיר" ואז לשנות את המחיר ל-100$ והלקוח קונה את זה בפעם אחת. ללקוח זה מאד נוח לסיים עם הקניה בנגלה אחת ואת משלמת 20 סנט על ההעלאה ועמלה לאטסי ופייפאל על 100$ (והמשלוח, כמובן). את יכולה לעשות את זה על הפריט הקיים או לבנות פריט חדש לצורך העניין. עניין הסט שאני מוכרת היה לשם הדוגמה בלבד. אם בא לך לעשות סטים, זה אפשרי, השאלה היא אם יהיה ביקוש לזה ורק לך (וללקוחות שלך) הפתרונים. בהצלחה

Schickimickis

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי

נדמה לי שהייתם באחד הפיינדס, מז"ט! ולכן אני משערת יש לכם צפיות גבוהות במוצר ספציפי לגבי העריכה: בתוך דף המוצר יש לך סרגל כחול למעלה שעליו אופצית edit שם בעמוד של הגדרות המחיר והמשלוח, יש גם אופציה לשנות את הכמות. בהצלחה!

vardagil1

New member
תודה

תודה על התגובה. את אופצית העריכה אני מצאתי. תודה. כפי הנראה באמת היינו באיזה דף ראשי כי על מוצר אחד היו 555 צפיות - וזה נהדר! כנראה שהאמרה "מי שטורח בערב שבת אוכל בשבת" נכונה. כשאני משקיעה בטיפוח החנות - יש תוצאות. אבל כמובן צריך סבלנות.

mymoms

New member
מזל טוב!!!! ברכותי!!!!

אפשר לומר שזו התחלה נהדרת.... בהצלחה בהמשך!

למעלה