מכירה לא פומבית

Emblem Wearer

New member
מכירה לא פומבית

לא רשימת מלאי או משהו, אלא מספר חוברות שאני מציע למכירה: ORIGIN #1- #6 ULTIMATE SPIDER-MAN #1-#3, #22, #23 ULTIMATE X-MEN #1-#4, #6, #7 -#21 GAMBIT (vol.1) #1 KINGDOM COME (FIRST PRINTING) #1-#4 KINGDOM COME TRADE PAPERBACK BATMAN: WAR ON CRIME (TABLOID SIZE by Dini and Ross) SUPERMAN: PEACE ON EARTH (by Dini and Ross) SHAZAM: POWER OF HOPE (same deal) כל החוברות נמכרות במחיר מופחת משוויין בקטלוגים. מספר העותקים בודד, כך שכל הקודם ... נא ליצור קשר באי-מייל....

לא רשום איי-מייל.......

אני רוצה לקנות את.....ORIGIN #1- #6 ULTIMATE SPIDER-MAN #1-#3 GAMBIT (vol.1) #1

Emblem Wearer

New member
פירוט מחירים למי ששאל:

עדכון חלקי..: ORIGIN #1- #6 - חוברת מס´ 1 תעלה 200 ש"ח (50 ש"ח פחות ממחיר וויזארד של חודש ספטמבר... הנחה ענקית !)... חוברת 2 תעלה 75 ש"ח (הנחה של 10 ש"ח מקטלוג וויזארד) חוברות 3-6 יעלו 25 ש"ח כל אחת. אני מעוניין למכור סט מלא... ככל שתקנה יותר, תגדל ההנחה. ULTIMATE SPIDER-MAN #1-#3 - חוברת מס´ 1´ תעלה 300 ש"ח (הנחה של 50 ש"ח ממחיר הקטלוג של וויזארד) חוברת מס´ 2 "car cover" תעלה 175 (הנחה של 50 ש"ח ממחיר הקטלוג !) חוברת מס´ 2 "web swinging cover" תעלה 125 (הנחה של 25 ש"ח) חוברת מס´ 3 תעלה 130 (הנחה של 20 ש"ח ממחיר הקטלוג). אם תקנה את כל אלו תקבל את GAMBIT (vol.1) #1 במתנה !!! חוברות שוות ערך ששומרות ומעלות את ערכן לאורך טווח ארוך (בייחוד לאור הצלחת הסרטים)... אז אם אתה מעוניין תודיע לי במהירות האפשרית כי יש כבר הרבה קופצים על המציאה. גל

Emblem Wearer

New member
המשך פירוט מחירים...

KINGDOM COME (FIRST PRINTING) #1-#4 הסט יעלה 150 ש"ח KINGDOM COME TRADE PAPERBACK יעלה 85 ש"ח BATMAN: WAR ON CRIME (TABLOID SIZE by Dini and Ross) יעלה 60 ש"ח SUPERMAN: PEACE ON EARTH (by Dini and Ross) יעלה 50 ש"ח SHAZAM: POWER OF HOPE (same deal) יעלה 50 ש"ח [email protected] נ.ב: כל המחירים שציינתי בהודעות קודמות הן בשקלים ובהנחה מערכן הדולארי של החוברות. מספר העותקים בודדים ואני ממהר למכור, אז הזדרזו. מי שיקנה יותר יקבל הנחה גבוהה יותר !

למעלה