מכירה פרטית ועוד

PROG3

New member
מכירה פרטית ועוד

היי , כמה שאלות : 1. איך בדיוק אני עושה מכירה שתהיה פרטית ומה זה אומר מבחינת הפידבקים ? אפשר לעשות רק מכירה פרטית אחת או שאני חייב שכל המכירות יהיו פרטיות ? 2. אני יודע שאם הקונה משאיר לי פידבק לא רואים מה הוא קנה ובכמה , האם זה אותו דבר גם בפידבק שאני משאיר לקונה ? הפידבק אני מניח אבל עדיין נספר וכל שאר כרגיל ? 3. ושאלה אחרונה , ראיתי הרבה אנשים שמוכרים איבוק ועוד שטויות ב0.01 דולר. זה לא אומר שהם מפסידים על המכירה , כי רק עמלת הכנסת מוצר מינימלית היא 0.20 דולר. יש משהו שאני לא יודע ? תודה !!

roeeya

New member
לא מומלץ כל עסק האיבוקים

אלא אם כן יש לך חנות אני התחלתי מלמכור איבוקים במכירות פומביות בין 0.01$ ל 0.99$ הגעתי ל 75 פידבקים ואז יום בהיר אחד איביי ביטלו לי 40 פידבקים בין לילה - כמובן בלי החזר על כל העמלות. מייל שקיבלתי היום (אחרי שבוע של פניות) מסביר באדיבות כי זה נוגד את חוקי איביי למכור איבוקים במחירים כאלה "אם זה לא העיסוק העיקרי שלך" באיביי... אז שביזות ותיזהרו
בנתיים התחילו להגיע פידבקים מהמוצרים "האמיתיים" ששלחתי אז אני אשרוד... ד"א, איזה בחורצ'יק השאיר לי את הפידבק הנ"ל NT מישהו יודע אם זה ראשי תיבות כל שהן שאני לא מכיר או שסתם התפלק לו?

תשובות חלקיות

1) אני עובד דרך turbo-lister ושם פשוט מסמנים V במשבצת המתאימה, ניתן לבחור איזו מכירה תהיה פרטית ואיזו לא. 2) כל הפידבקים הקשורים מסתירים את שם המוצר. כן, הפידבק נספר כרגיל, כולל שלילי. 3) הם מוכרים כמויות גדולות של האיבוק (100 לכל פרסום) ומרוויחים על זה משהו כמו 40 סנט. יש כאן רווח נוסף שקשור לתחום אחר של האינטרנט (affiliate marketing)...סיפור קצת ארוך, מסובך ולטעמי, דורש מקצועיות ומיומנות רבה. וכן, כמוני, יש הרבה דברים שאתה לא יודע

aviyajb

New member
תמכור תמכור, גם אני התחלתי להשתמש

ב- טורבו ליסטר, ורציתי לשאול אותך מה אתה עושה עם עניין ה-scheduele. הרי הוא בכסף, האם ניתן לחמוק מהתשלום באמצעות העלאת התוכנה בזמן מסויים או משהו כזה? אגב, לא הבנתי איזה תכונות יוצאות דופן יש ל-טורבו ליסטר, חוץ מהעובדה שאין צורך בחיבור אנטרנט להעלות ולהכין ליסטים. תודה רבה

טורבו ליסטר

1) לא ניתן לחמוק מ-scheduele באמצעות הטורבו ליסטר...אני פשוט משלם את זה. אבל תמיד ניתן לקום לפנות בוקר כדי להעלות מכירות. דרך אגב, ניתן לפתור את כל הנושא באמצעות seller managing pro 2) תכונות יוצאות דופן: עיצוב מרהיב, לחצנים גדולים...מה צריך יוצא דופן...זה פשוט נוח! 3) צריך חיבור לאינטרנט כדי להעלות מכירות, אבל לא כדי להכינם (אלא אם אתם משלבים תמונות בדף המכירה)

aviyajb

New member
כיצד פותרים את הנושא עם selling Manager Pro?

הוא עושה סקדג'ואל חינם? אגב, כמה הוא עולה בחודש?

כמה עולה בחודש...

תכנסי ותבדקי באיביי, אני לא זוכר. איך פותרים, מכניסים את המכירה ללופ...כל פעם שנגמרת מכירה היא עולה שוב אוטומטית...ככה לא צריך להעלות אותה מחדש (מתאים רק למכירה חוזרת של אותו המוצר)

למעלה