מכירה ראשונה! היפ היפ הוריי!

PhileasFogg

New member
לא. המחיר גבוה יותר עכשיו (20 במקום 5)

ובעצם טכנית, מעולם לא מכרתי בהפסד.

מה שכתבתי בבלוג, זה שאילו הייתי ממשיך למכור באותו המחיר אז בטווח הארוך הייתי מוכר בהפסד. ככה זה כשיש לך בבית מחסניות דיו מלאות במדפסת, וכמה ספירלות-כריכה עודפות במגירה. כך שעלות ההפקה של שני העותקים הראשונים האלה היא בדיוק אפס. עדיין תהיה את עלות המשלוח, אבל all-in-all זה עדיין לא יהיה מכירה בהפסד.

ואם כבר מדברים על הלוגיסטיקה של עסקאות קטנטנות כאלה - איך היית ממליצה לי לגבות תשלום של 5 שקלים? לשלוח מטבע בדואר, אני מניח, זה מן הרעיונות המוצלחים במיוחד...

PhileasFogg

New member
לשלוח מטבע בדואר זה *לא* רעיון מוצלח במיוחד

התפלק לי ה"לא".

באמת, אני צריך לעשות הגהה להודעות שלי, לפני שאני שולח אותן

einatgross1

New member
צקים בדואר

זאת דרך נוחה ומקובלת.
יחד עם זאת, כדאי לך אולי למכור 3 ב-50 כך שלאנשים ולך יראה נכון להתעסק בצ'ק.
בהצלחה,

איזה מקסים אתה!

אז ככה, אתה באמת מקסים, אין לי ספק שתצליח... מציעה לך לקרוא את הספר "דברים שהלוואי שידעתי בגיל עשרים", אין לי ספק שתוכל ללמוד ממנו דבר או שניים ולקבל הרבה רעיונות. עכשיו בעניין הספר שלך, לא הבנתי מה זה, מה אתה מוכר ולמה שאקנה? חוץ מזה שאתה מת נצח את ז'ול וורן בהתערבות :) בקיצור בהצלחה, אשמח לשמוע יותר..

PhileasFogg

New member
הספר הוא בעצם מילון, רק של מספרים

כמו שמילון אבן שושן מתחיל ב-"א", כך הספר שלי מתחיל ב-1, ומפרט תכונות ואנקדוטות של כל מספר ומספר שרשום בו - בסדר עולה.

אז נגיד, בערך "8", כתוב שזה מספר ימי חנוכה, וגם שתיים בחזקת שלוש. ועל "602,200,000,000,000,000,000,000" כתוב שזה מספר המלוקולות במול (ואם את לא יודעת מה זה "חזקה" או "מול" אז יש מילון מונחים בסוף הספר).

ולמה שתקני? אם את לא בנישה המאוד מיוחדת שאליה פונה הספר הזה, כנראה שבאמת אין לך סיבה. כי מניסיוני, האנשים בעולם מתחלקים לאלה שחושבים שזה הרעיון הכי משעמם בעולם לספר ("מה זאת אומרת, סתם רשימה של מספרים? איזה בעסה...") ואנשים שנדלקים מהרעיון בתוך חמש שניות

למעלה