מכירה ראשונה

ganesh

New member
מכירה ראשונה

שלום רב בצעתי לפני מספר דקות את המכירה הראשונה שלי האם מישהו יכול לתאר לי מה הפעולות שעלי לעשות כעת? תודה דרך אגב, מה זה: second chance offer רועי

לשלוח:)

אם עדיין לא שילמו אז תשלח חשבונית ותמתין שישלמו , לאחר ששלמו והכסף בפייפאל תשלח את המוצר. (הכתובת תופיע לך גם בפייפאל וגם באיביי) תודיע לקונה ששלחת ומהו זמן ההגעה המשוער ומספר מעקב אם יש . second chance זו אופצייה למכור את המוצר לנותן הביד הקודם שלא זכה (אם לדוגמא הזוכה לא שילם או שביטל או שיש לך מוצר נוסף זהה ואתה מוכן למכור אותו במחיר הביד הקודם).

ganesh

New member
סליחה על הבורות

מעולם לא קניתי בebay אז לא כל כך ברור לי לכן אני אנסה שוב 1. בקניה אידאלית קודם הזוכה משלם ואז שולחים חשבונית או ההפך? (יש לי חשבון פייפאל מאושר) "קונדוליזה" היקרה, האם תואילי לרשום בצעדים פשוטים (1. תעשה ככה 2. תעשה ככה) אני מצטער על ההטרדה פשוט חשוב לי שהמכירה תסתים בצורה מוצלחת כמו שהיא התנהלה עד עכשיו חיפשתי בכל איביי מה צריך לעשות אבל לא מצאתי אז אשמח גם להפניה לאתר אם זה יותר קל. שוב תודה רועי

יופי

במייל שלך מופיעה הודעה משמחת שהמוצר נמכר בצד יש לחצן SEND INVOICE יעני שלח חשבונית . כל זה בהנחה שהוא עדיין לא שילם (אם שילם תקבל מייל מפייפאל או תבדוק בMY EBAY או בפייפאל) עכשיו תמתין לתשלום. חשבונית נשלחת לפני התשלום , אם שילם אין צורך לשלוח חשבונית. עד כאן ברור?

ganesh

New member
ברור, תודה

הוא עוד לא שילם. הוא ביקש שאני אשלח invoice ואני עושה את זה תוך כדי שאני מתכתב עימך שלחתי לו מחיר, צורת משלוח שכבר סיכמנו קודם ותנאי החזרה עד פה הכל בסדר? מה הלאה?

אז קדימה תלחץ SEND

תוודא שהסכום הכללי נכון (למטה אתה יכול לראות את החשבונית לפני שאתה שולח) ותשלח לו. הוא יעביר כסף ואז דבר איתנו שוב. כמו שבקשת שלב שלב:)

ganesh

New member
מעולה, שלחתי ואני מחכה

הוא ביקש שאני אשלח לו בדואר רשום יש משהו שאני צריך לדעת לגבי זה?, מה מיוחד בזה?

רשום

אחרי שתקבל את הכסף , תארוז יפה ותגש לדואר .. תבקש לשלוח בדואר רשום (בתוספת כמה שקלים , 5 אם אני לא טועה) ושלום על ישראל . תקבל פתק עם מספר מעקב שזה המספר שאותו תתן לו (דואר רשום זה דואר שהוא צריך לחתום שקיבל אותו). מה משקל החבילה?

ganesh

New member
משקל החבילה

עוד לא ארזתי אבל המוצר שוקל 40 גר' ומימדיו מעט קטנים מקוביה של 10*10*10 ס"מ. אני מניח שאריזה טובה תביא את המשקל לעד - 250 גר' (הערכה שלי) כשבדקתי במחשבון של הדואר הכנסתי משקל של 250 גר' והמחיר שקיבלתי זה מה שביקשתי מהזוכה (כמה ימים לפני שהוא זכה בפועל). בקשר למס' מעקב: איפה בדיוק ניתן לעקוב אחרי המשלוח (אני צריך לציין את זה לא? (הוא אמריקאי) טיפים למשלוח? רועי

מעקב

באתר הדואר יופיעו הפרטים עד שהמוצא מוטס מהארץ . באתר USPS אמורים להופיע הפרטים מרגע שזה מגיע לשם. משלוח לוקח בערך 14 יום לפעמים קצת יותר או פחות. בהצלחה:)

Nunatak

New member
אין אפשרות ריאלית לעקוב אחרי חבילות.

בכל הנוגע לאנשים מחו"ל, אין מבחינתם אפשרות ריאלית לעקוב אחרי חבילות מישראל עד שהן לא יוצאות מהארץ. שירות המעקב באתר של דואר ישראל תומך כרגע באנגלית חלקית בלבד שלא מועילה בגרוש. לפי דעתי תוספת של 200 גרם עבור אריזה של מוצר ששוקל 40 גרם היא מאד מוגזמת אלא אם מדובר בזכוכית וכדומה.

ganesh

New member
פידבק?

בעצם נראה שעזרת לי לכסות את כל האספקטים של סיום מכירה ועל זה אני מודה לך מקרב לב. א. מתי אני רושם לו פידבק ומתי הוא אמור לכתוב לי? ב. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? רועי

ganesh

New member
קיבלתי תשלום-הללויה

מחר אני שולח תודה רבה ל"קונדוליזה" על העזרה קיבלתי בדיוק מה שהייתי צריך ובזמן אמת אין, פשוט אין על האינטרנט אז מתי שולחים פידבק? (לקונה) אם הייתי יכול הייתי שולח לך פידבק קונדוליזה כי באמת מגיע לך רועי

evilihi

New member
../images/Emo45.gif

כל כך הרבה קונים פשוט מזלזלים בלתת פידבקים - וכבר נמאס לי להתחנן. מי שחשוב לו, משאיר, ומקבל בחזרה. מי שלא מסכים, לא מקבל ראשון בכל אופן. מי שמתעלם, מן הסתם לא יקבל... אם אני יכולה לקחת את הזמן להשאיר פידבקים, גם אחרים יכולים. וקרה כ"כ הרבה שלא השאירו בחזרה אז נמאס לי...

למעלה