מכירות את הסיפור על הילד שקרא זאב זאב? אז גם אני מצטרפת והפעם על אמת...
ע עינבלית New member 10/4/04 #1 מכירות את הסיפור על הילד שקרא זאב זאב? אז גם אני מצטרפת והפעם על אמת...
ע עינבלית New member 10/4/04 #4 תודה- ואיך אמי חטפה שוק! כל כך נעים לי ככה אבל אמי הייתה המומה, בכתה על התלתלים הנהדרים שלי שהלכו לבלי שוב. עד היום (29 ב15/4) מעולם, מאז נולדתי, לא סופרתי. פעם ראשונה ונפלא!
תודה- ואיך אמי חטפה שוק! כל כך נעים לי ככה אבל אמי הייתה המומה, בכתה על התלתלים הנהדרים שלי שהלכו לבלי שוב. עד היום (29 ב15/4) מעולם, מאז נולדתי, לא סופרתי. פעם ראשונה ונפלא!
א אפרת12 New member 11/4/04 #7 נהדר לך../images/Emo70.gif יופי שעשית את זה. נראה כאילו זו התספורת שחיכתה לך - מתאים לך מאוד
W wieci New member 11/4/04 #8 איזה יופי ../images/Emo70.gif ואיזה כיף להתחדש בבוא האביב אנחנו חייבות לראות ב-Live , מה אתן עושות ביום רביעי
איזה יופי ../images/Emo70.gif ואיזה כיף להתחדש בבוא האביב אנחנו חייבות לראות ב-Live , מה אתן עושות ביום רביעי
J Joy107 New member 11/4/04 #9 ../images/Emo6.gif וואוו מגניב מגניב, בטח איזה כיף לחפוף.... מה ליה אמרה??
ע עינבלית New member 11/4/04 #12 תודה...עדיין נורא מוזר לי בראש אני ככה מנערת את ה"אין" תלתלים ומופתעת לגלות שלא זז כלום. אגב, אחותי עוד לא יודעת מזה, היא אי שם בחצבה ואגלה לה מחרתיים.
תודה...עדיין נורא מוזר לי בראש אני ככה מנערת את ה"אין" תלתלים ומופתעת לגלות שלא זז כלום. אגב, אחותי עוד לא יודעת מזה, היא אי שם בחצבה ואגלה לה מחרתיים.
L lulyK New member 11/4/04 #13 לא תכננתי להסגיר אותך... כשהסתפרתי קצוץ (מ ז מ ן), לקח לי איזה חודש להפנים שכבר לא צריך לקחת כל כך הרבה שמפו כל פעם....
לא תכננתי להסגיר אותך... כשהסתפרתי קצוץ (מ ז מ ן), לקח לי איזה חודש להפנים שכבר לא צריך לקחת כל כך הרבה שמפו כל פעם....