מכירות את התחושה?

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
מכירות את התחושה?../images/Emo13.gif

נורא בא לי להזמין חברות אליי סתם כך לארוחת ערב ביום שישי הקרוב ובעלי לא ממש מת על אלו שכן יכולות לבוא... ואני פיתחתי מן אנטי כזה לחברים שלו שפתאום החליטו לחזור מן העבר לא יודעת למה כי הם לא ממש מצחיקים בעיני ונראה לי שהם קמצנים כאלה... זה לא שהוא אומר לי לא להזמין את החברות שלי אבל זה כאילו לא כיף בשבילו... ואני ממש רוצה לחנוך את ספר הבישול הסיני שלי

אתי@

New member
לפעמים זה קורה, אבל ב-99%

מהמקרים אין לנו כמעט חילוקי דעות לגבי חברים, אוהבים את אותם אנשים, ולא אוהבים את אותם אנשים... אני חושבת שאם את אוהבת את החברות שלך וחשוב לך לשמור איתן על קשר, אז תזמיני אותן. מקסימום הוא ישתעמם ערב אחד. ואולי לא - אולי הוא ילמד לחבב אותן...

lital22

New member
תזמיני ותבשלי!!../images/Emo48.gif

הוא יוכל לצאת לכמה שעות או להיצטרף אליכן , אך תראי שההרגשה שלך ושל החברות תהיה נהדרת. זה מאוד חשוב לשמור על קשר, לפנק את החברות ולהיפגש יחדיו ואם את במוזה של בישול אז לכי על זה.

נופר30

New member
אני באותה דיעה כמו כולן

תזמיני ותארחי ותשתפי אותו אבל רק דבר אחד תחשבי עליו אולי כמו שאת יש לך אנטי החברים שלו הוא יש לו נגד שלך ? אז אם את רוצה שהוא יתחשב וכן ירצה ויראה התלהבות בנושא החברות שהוא לא הכי מת עליהן אז אולי כדי גם לך קצת לוותר בנושא החברים שאת לא מתה עליהם ?

fila

New member
אני מוותרת רוב הזמן

בעיניין החברים שלו והם באים מתי שהם רוצים הוא וצא איתם כשהם קובעים ואנחנו יוצאים איתם גם כשבנות זוגן מגיעות..... אם אין לי משהו מיוחחד באותו יום אז אני לא מתנגדת... סתם קצת מפריע לי שבגלל שהוא חושב כל מיני דברים על החברות שלי אז אנחנו לא מצליחות לעשות כלום כזוגות...
ומכל החברות יש רק אחת שהיא בסדר בעיניו אז יוצא לי דיי מגעיל כי פתאום מאחת שתמיד מוקפת חברות אני מרגישה "מבודדת חברתית" ותקועה עם החברים שלו... אי חושבת שאני צריכה פשוט לקבוע עובדה וזהו פעם החברים שלי ופעם שלו.

נופר30

New member
אם זה ככה אז את צודקת

פשוט תסבירי לו שאת מוותרת גם וזהו עכשוו תורו למרות שאני לא עושה את זה אני מכבדת את רצונותיו של שלומי כמו שהוא את שלי וכאשר יש לו חברים שאני לא רוצה הוא הולך לב או לא הולך בכלל ואני לא מחייבת אותו לבוא לחברות שלי כי הוא סתם משתעמם ואז הוא לחוץ ואני לחוצה

fila

New member
אני גם לא מחייבת אותו

לבוא איתי לחברות שלי וכשצריך אז אני הולכת לבד... הוא גם לא חייב לצאת איתנו לבלות
אני פשוט חושבת שאחת ל.... הוא יכול לשבת בסלון ולהעביר איתי ואיתן ערב נחמד-לא?

kisses

New member
בהחלט מכירה את התחושה

תמיד יהיו כאלו שאני לא אוהב וכאלו שהוא לא אוהב. אבל את צריכה להזמין את חברותייך לארוחה ובעלך יכול "לסבול" ערב בשבילך לא? תהני ועם יש לך מתכונים שיצאו מוצלחים שתפי אותנו.

fila

New member
בשמחה...

האמת היא שאני רוצה להכין אוכל סיני ואני תמיד מתבאסת שלא יוצא לי טעמים כמו במסעדה...

אתי@

New member
אומרים שהספרים של אהרוני

כתובים עם שגיאות בכוונה
. לא רוצה להכפיש את שמו, אבל ככה שמעתי, ואם זה נכון, זה מסביר למה במסעדות זה תמיד יוצא יותר טעים

fila

New member
שערוריה!../images/Emo12.gif

ממש חוצפה....... תראי אני בטוחה שחסר לי הטאץ´ של שף סיני/תאילנדי ואולי הם משתמשים בחומרים מתאימים יותר... בכל אופן קניתי את הספר של רות סירקיס האדום הוא נראה דיי ידידותי

הילית*

New member
יש לי את הספר של רות בירקיס

וכבר עשיתי ממנו כמה מתכונים. בעיקר אלו עם האגוזים ויש גם מתכון טוב עם אננס ואני מתה לנסות לעשות אורז סיני. אבל אורז זה נושא בעייתי אצלי. פעם יוצא מעולה ופעם נזרק לזבל...

kisses

New member
ההצעה שלי לסיני טוב זה תמיד להוסיף

רוטב מייפל יוצא מעולה

fila

New member
כנ"ל- לגבי האורז../images/Emo127.gif

צריך פשוט לדייק עם כמות המים וזמן הבישול לא לפחד שישרף ולהשאיר אותו על הגז עד שיעלמו כל הנוזלים... אמא שלי מוסיפה בסוף הבישול קוביית חמאה או מרגרינה וממיסה אותה עם הסיר מכוסה יוצא לה מאוד טעים.

נופר30

New member
לעולם לא יצא כמו במסעדות

מכמה סיבות עיקריות לא תמיד אנחנו משתמשים ברטבים האמיתיים ( לדוגמא סויה אנחנו משתמשים בדרך כלל ברוטב של אוסם שהוא רק בטעם סויה ) לא תמיד אנחנו מבשלים בווק אמיתי שזה גם נושא חשבו והכי הכי הלהבה של הגז שלנו לא חזקה שמו שלהם

אתי@

New member
אני דווקא משתמשת בסויה איכותית

לא זוכרת של מי אבל תוצרת חוץ, וזה עדיין לא זה... ולפעמים טוב שכך יש תרוץ לאכול במסעדה

למעלה