מכירות את זה?

רוני325

New member
מכירות את זה?

זהו עפרון מיוחד וכשמחדדים אותו לאורך ולעובי הרצוי (אם שפיצי או רחב יותר) וזאת על מנת ....שבעזרתו ניתן לתפוס אבנים ולהדביק על הציפורניים אם זה שפיצי אז זה מיועד לאבנים קטנות יותר ואם פחות שפיצי אז זה יתאים לאבנים גדולות יותר.. מה שמדביק את האבנים לעפרון זה החוד שאתן מחדדות והוא עשוי מ...סיליקון... קניתי את זה בארץ בקניון הזהב בראשון לציון ועלה לי רק 10 ש"ח עכשיו נותר רק לנסות

lulilol2

New member
לא מכירה

אבל נראה מגניב, תנסי ותגידי לנו איך זה
באיזו חנות מוכרים את זה?

iefrat

New member
קניון הזהב ראשון לציון

הייתי שם השבוע, לא מצאתי מה לקנות... יש שם חנות בשם קול'ג משהו...מה שאהבתי בפלטת הדגמת הצבעים לא היה. יש חנות ליד השירותים שתמיד סגורה כבר כשאני מגיעה...

ביוטי קולג'?

יש שם דברים מעולים והם גם זולים ממש יחסית למקומות אחרים..

iefrat

New member
מסכימה איתך והמוכרות נחמדות אבל...

בכניסה לחנות מימין יש סטנד גדול של לקים ומעליו פלטה של צבעים והדגמה - רק שאין הרבה קשר בין הפלטה לבין מה שיש בסטנד. התאכזבתי... יש לה לקים של ללה ציא (15 ש"ח=מחיר מעולה) LORINS ו CHIC והסטנד בכניסה וזהו. מה שכן נראה שכל האבנים מדבקקות וכולי, מבחר עשיר ומשתלם. אני מחפשת לקים שיגרמו לי התלהבות...ומלבד להתחיל ולהשקיע ב OPI ו ESSIE מחיר יקר בארץ או להזמין מחו"ל...אני נרגישה שאין לי התלהבות לגוונים... (אולי ORLY פה ושםׂ

רוני325

New member
צודקות בביוטי קולג קניתי

בעקבות פרסום בעיתון מקומי ואשמח לעדכן אם זה שווה מקסימום הלכו 10 ש"ח ובאמת הכל שם יחסית זול גם הקישוטים..

למעלה