מכירות את זה....

מכירות את זה....

שהוא אמור להגיע אליכן פעם ראשונה ואתן לא יודעות איפה לקבור את עצמכן מרוב התרגשות? כבר שעות שאני מנקה ומסדרת! שיהיה יום טוב :)

svety

New member
נו, עבר בשלום?

מקווה שהיה כיף
תחלקי חוויות!

איזה כיף היההההההה :) :) :) בערב יצאנו לאכול, והוא אמר שהתפו"א מוקרם שלהם יותר טוב מכל המקומות שהוא אכל בהם... (גאה בעצמי שידעתי לאן לקחת אותו!
) לא רחוק משם יש חוף,(למי שתהתה, אני גרה בצפון, לא רחוק מהכנרת :)) והתיישבנו, מחובקים רוב הזמן (
), ופוף! עברו שעתיים.. חח.. בדרך לחוף נתקלתי בחבר הכי טוב של האקס שלי... שלום שלום, לא יותר מידי... לא עברו 3 דקות אני מקבלת טלפון מהאקס ששואל, כאילו הוא לא יודע
, אם אני בעיר שלו ושהוא רוצה שאני אבוא לקחת את הכסף שנפל אצלו באוטו לפני חודש וחצי בערך.. אמרתי לו שממש לא מתאים לי עכשיו, הוא אמר, איפה את, אני יבוא אלייך להביא לך... אמרתי לו שיגיע לחוף, ודאגתי בזדוניות
להבהיר לו שהעלם חמודות שאיתי הרבה יותר אטרקטיבי ממנו ;) , לקחנו ממנו את הכסף בזריזות וחזרנו להתיישב.. (מעניין מה הוא חשב...
) משם הלכנו לפאב קטן... שלא יצא לי להיות בו, חנכנו אותו ביחד.. המקום לא להיט... עזבנו שם מהר.. והגענו אליי ב2 וחצי O0 וזה בדיוק השעה שאבא שלי יוצא לעבוד (כן, הוא עובד בלילות), אז למרבה הפאדיחה המפגש הראשוני שלהם היה ב2 וחצי בלילה כשאנחנו קצת שתויים ועייפים חחח... טוב האמת הוא פעם פגש אותו כבר ל30 שניות ב11 בלילה בדרך למסיבה חח... למחרת בבוקר, כלומר, היום, אני התעוררתי ב7 וחצי, אחרי שהלכנו לישון ב3
הספקתי ללכת למכולת, לקנות כל מיני דברים לא.בוקר :) ב9 הוא התעורר, ואחרי מפגש מפדח עם אמא, (ומיד נכנסתי לחדר כשזה קרה כדי לא להיות עדה חחחח) עלינו לצלע ההר לפיקניק נחמד (אם אפשר לקרוא לזה ככה)... לא כל כך הייתה שמש וזה ממש ביאס אותייייייייי :( לא נורא, היה להיט :) והוא יצא ממני ממש מאוחר O: וזה שעתיים וחצי נסיעה! חמוד

Maldini Girl

New member
מותק, איפה אכלתם?

שגם אני אהנה אם אי פעם יהיה לי גבר. שמחה בשבילך

למעלה