מכירות באיבאיי.

friziblite

New member
מכירות באיבאיי.

שלום, אני מעוניין להתחיל למכור באיבאיי, אני מוכר ציורים שאמא שלי מציירת בעקרון היא מכרה לחנויות עד לא מזמן ב500 שקל לתמונה, אולם עכשיו הגענו למסקנה שבאיבאיי זה יכול להישתלם יותר, נרשמתי לאיבאיי עצמו, נרשמתי לפיי קאל אולם עדיין אין לי מושג איך להתחיל לנהל תמכירות ואיך למכור, כמו כן התקשרתי לדרופ שוף והם אמרו שהם לא מתעסקים באומנות, וטענו שמוכרים ציורים רק של אומנים מאד מפורסמים, ושאין מה לחפש באיבאיי כי יש מיליון ציורים, אולם אני נכנסתי וראיתי תציורים שמוצגים שם, וגם תמחירים ועם כול הכבוד גם תמונות במחירים של 2000 דולר שם הם יצירות ממש פחותות באיכותן יחסית לתמונות שלנו. השאלה עכשיו היא מה לעשות? איך באמת להציג את זה בעמוד הראשון או השני ולייצור התעניינות במוצר, איך לוודא שאני לא אפסיד מכול העסק הזה כסף? איך לוודא שלא יעבדו עליי ושלא יקנו תמונה באיזה 2 דולר וכולי וכולי? והאם שווה להמשיך בעניין למראות הביקוש הלא רב לכאורה? אני כרגע במבוי סתום, ולא יודע מה לעשות בנושא, אני מוכן גם להביא למישהוא שימכור במקומי עד כ15 אחוז מהמכירה. כמו כן אני סטודנט ויש לי גם ככה מעל ומעבר על הראש, לכן שום קורס עכשיו בטח שלא בכסף לא בא בחשבון. אם מישהוא יכול להמליץ או לעזור או לפחות להסביר פה בקצרה איך כול העסק מתנהל אני אשמח מאד. ואם יש פה אנשים שרוצים להרוויח עוד קצת כסף מהצד ומוכנים למכור תתמונות תמורת כ15 אחוזים אשמח לקבל הודעות בפרטי. תודה.
 

Nunatak

New member
ברור לך שאתה לא אובייקטיבי, כן?

וזו בדיוק הסיבה להשוואה שלך. תצפה להרבה מאד פחות.
 

friziblite

New member
ברור, אני לא מצפה ל1000 דולר

300-200 יספקו אותי בהחלט. כמו כן אוביקטיביות זה באמת נתון להגדרה, אולם יש דבר כזה בעל מקצוע, אמא שלי אומנם אדריכלית במקצועה אבל היא מציירת מעל 25 שנה, והטביעת עין שלה לא מטעה, אם היא אומרת שהציורים שנמכרים ב1000 דולר שם הם נורא פשוטים, ולא מסובכים להכנה, אז אני סומך עלייה.
 
200 דולר

תכין , תצלם , תכתוב , תענה לשאלות , תארוז , תלך לדואר , תשלח , קיבלו/לא קיבלו, מרוצים/לא מרוצים ... וכו' נראה לך שמשהו יסכים למכור את התמונות תמורת 10%?,לצורך העניין 20$? אני בטוחה שהתמונות של אמא שלך יפות ושוות ואני במקומך הייתי מנסה למכור אותם בעצמי , אם אין לך זמן להתעסקות הזו אז תרד מזה בשלב הזה..
 
למעלה