מכירות באמזון

ספיר27911

New member
מכירות באמזון

היי , אני עושה כבר תקופה דראושיפ באיביי והחלטתי לקחת את עניין המכירות באינטרנט ברצינות יותר ולמכור באמזון מוצר שלי ולא כדרואושיפ.
אין לי כרגע תקציב לעשות קורס שמלמד איך לנהל את כל עניין המסחר באמזון.
אני יותר מאשמח לקבל מכם טיפים בכל נושא שהוא וגם תשובות לשאלות שלי.
*היכן ניתן לפתוח חשבון בנק אמריקאי ומה העלויות החודשיות והעלויות בכלל שאני צריכה לקחת בחשבון?
*איזה תחום מוצלח יותר מבחינת מוצר?
*האם ניתן למכור באמזון מוצרים מישראל ישירות ללקוח ללא שימוש במחסני אמזון ? אם כן האם מומלץ?
*במידה ובחרתי מוצר מאליבבה שמעניין אותי למכור כיצד אני ממשיכה ? איך בסוף מגיעה אליי כמות או למחסני אמזון ??
מודה מראש לעונים.

אורית810

New member
אמזון

מכירה באמזון היא מקצוע מורכב. יש כמות אדירה של ידע, וכמו שאמרת יש סוגי מכירה. אי אפשר להכנס פה להמלצות לדעתי, כי כמות הידע שאת צריכה היא אדירה. אמזון היא מערכת מאוד מאוד נוקשה והיא לא נותנת צאנס שני, כדאי להיות מדוייקים שם. שבי, תקראי , תראי הרבה סרטונים,תצטרפי לקבוצות בפייסבוק, ואז אולי תחליטי מה את רוצה לעשות. אני משערת שכל אחד ימליץ משהו אחר. רוב האנשים עושים FBA ופרייוט לייבל, אני עשיתי FBA של מוצרים קיימים, וכרגע מוכרת רק מוצרים מהבית. יש לכל שיטה את היתרונות והחסרונות.
לגבי השאלות שלך: לא צריך חשבון אמריקאי, תפתח PAYONEER או אחד מהמתחרים שלו.
אפשר למכור מוצרים מהבית ולשלוח....קחי בחשבון שזה דורש לוגיסטיקה כמו מחסן וכו....
איזה תחום מוצלח? הכל מוצלח, את צריכה לחפש.
לגבי מוצר מאליבבה,המלצה שלי, אל תעשי את זה בכוחות עצמך....כדאי להעזר באיש מקצוע, זה הרבה יותר מורכב ממה שאת חושבת. אני יכולה להגיד שאם הייתי עושה היום פרייוט לייבל , הייתי לוקחת ליווי של מישהו תותח בוודאות, כי קל מאוד ליפול שם. ואני מוכרת באמזון תקופה ארוכה, ומכירה את התהליך של פרייוט לייבל מתחילתו עד סופו. התהליך דורש השקעה מטורפת של זמן, אנרגיות , המון עבודה. זאת הסיבה אגב, שאני לא עושה את זה.

למעלה