מכירות והצעת מוצר
היי, אשמח לעזרה .
שמי רעות. סטייליסטית אישית ויועצת תדמית בתחילת הדרך.
יש לי נסיון יש של כשנתיים בסטיילינג ועבודה עם אנשים, והתחלתי עם ייעוץ תדמית לאנשים שיוצאים לדייטים ולאנשים שזקוקים לעזרה עם הביטחון העצמי רק בחודשים האחרונים.
לאחרונה אני הייתי רוצה להתמקד בסדנאות, ופניתי לגופים שונים (מארגני ספיד דייטיניג, דייטולוגים, המרכז לאמנות הפיתוי ועוד..)
כשאני מציעה את השירות שלי, אני מזהה שאני אכן רלוונטית. אך ברגע ששואלים אותי על אתר תדמית/המלצות/ נסיון.. והנורא מכל - הגיל שלי
פתאום אני הופכת ללא רלוונטית בכלל.
אני בת 22 וככתוב עם נסיון של כשנתיים בסטיילינג . אין לי אתר תדמית כי אין לי צורך בכך כרגע. וכמעט בכל שיחה בה אני מציעה את השירות שלי ברגע שהנתונים האלו עולים, אחד משלושת הדברים קורה :
*טון הדיבור משתנה. שאלות על עלמה אני לא הולכת ללמוד או טסה לתאילנד עם חברים
* "כן... טוב אז נהיה בקשר" (אל תתקשרי אלינו, אנחנו נתקשר אלייך)
* " איזו חמודה, איזה יופי.. המון בהצלחה . אבל לי זה לא מתאים " .
איך עוברים את המכשול הזה?
היי, אשמח לעזרה .
שמי רעות. סטייליסטית אישית ויועצת תדמית בתחילת הדרך.
יש לי נסיון יש של כשנתיים בסטיילינג ועבודה עם אנשים, והתחלתי עם ייעוץ תדמית לאנשים שיוצאים לדייטים ולאנשים שזקוקים לעזרה עם הביטחון העצמי רק בחודשים האחרונים.
לאחרונה אני הייתי רוצה להתמקד בסדנאות, ופניתי לגופים שונים (מארגני ספיד דייטיניג, דייטולוגים, המרכז לאמנות הפיתוי ועוד..)
כשאני מציעה את השירות שלי, אני מזהה שאני אכן רלוונטית. אך ברגע ששואלים אותי על אתר תדמית/המלצות/ נסיון.. והנורא מכל - הגיל שלי
פתאום אני הופכת ללא רלוונטית בכלל.
אני בת 22 וככתוב עם נסיון של כשנתיים בסטיילינג . אין לי אתר תדמית כי אין לי צורך בכך כרגע. וכמעט בכל שיחה בה אני מציעה את השירות שלי ברגע שהנתונים האלו עולים, אחד משלושת הדברים קורה :
*טון הדיבור משתנה. שאלות על עלמה אני לא הולכת ללמוד או טסה לתאילנד עם חברים
* "כן... טוב אז נהיה בקשר" (אל תתקשרי אלינו, אנחנו נתקשר אלייך)
* " איזו חמודה, איזה יופי.. המון בהצלחה . אבל לי זה לא מתאים " .
איך עוברים את המכשול הזה?