*****מכירות כרטיסים****

../images/Emo41.gifמכירות כרטיסים../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif

שימו
אך ורק אנשים שמוכרים! מי שמחפש כרטיסים תחכו שאנשים ירשמו שהם מוכרים ותיצרו איתם קשר מעכשיו כל הודעה של אנשים שמחפשים כרטיסים ולא מוכרים תימחק.

Nitzanyo

New member
מוכר כרטיס בודד

שלום הרגע חזרתי מהמשרדים של אורנג' ולקחתי את הכרטיסים שלי יש לי כרטיס אחד אקסטרה ואני מוכן למכור אותו לכל המרבה במחיר כרגע יש לי הצעה של 150 דולר, אם יש מישהו שמוכן לשלם יותר, שלחו אימייל [email protected] תודה רבה, ניצן יוגב

Nitzanyo

New member
בעקבות דיבורים עם כמה אנשים פה

רק רציתי להבהיר את העניין אני לא ממש מחפש להרוויח על אנשים פה הקטע הוא שאני חוסך עכשיו למצלמה דיי יקרה [בסביבות ה600 דולר] וכרגע אין לי אפילו חצי [במיוחד עכשיו אחרי שאורנג' לקחו לי את הכסף של הכרטיסים] אם לא הייתי רוצה לקנות את המצלמה הזאת הייתי מוכר גם ב150 שקל בכיף, אני לא בנאדם שמחפש לעשות רווח סתם רציתי להדגיש את זה כי אני רואה שאנשים פה ממש מתעצבנים על המחירים שאנשים נותנים

southern girl21

New member
אוקיי...

אני גם מוכרת כרטיס בודד... לפניות והצעות, תיפנו אלי לאישי.. שרון.

AeroFan

New member
מה נסגר

עם הפורום הזה, הודעות נעלמות, הודעות חוזרות, הודעות שהיו בשרשור ויש להם פתאום הודעה חדשה... זה עוד חלק מהבאגים של "תפוז"?? אוי אלוהים, עכשיו הם הגזימו.

Rock Bottom

New member
או! חשבתי שאני משוגע!

תודה רבה! זה קורה רק בפורום הזה. הייתי בטוח שאני הוזה לרגע.

מורנית1

New member
הצעת מחיר

תקשיב. לי ולחברה שלי כבר יש שני כרטיסים אבל ידיד טוב שלי שמשתחרר בדיוק ביום של ההופעה מת ללכת להופעה והוא אפילו עושה קאוורים לשירים שלהם בקיצור מת עליהם ואין לו גרוש על הנשמה ואני כמו מפגרת לא קניתי לו כרטיס בזמן ועכשיו נדפקתי בקיצור ולעניין זאת תהיה מתנת שחרור מושלמת בשבילו ולכן אני מציעה לך 400 זה המספר שלי תתקשר אם אתה בעניין 0544862259 מורן

kornylious

New member
חבילת VIP נוספת למכירה

שוב שלום, אני מוכר חבילת VIP נוספת שיש לי, אבל הפעם ברווח. (להזכירכם זה 2 כרטיסים) מי שמעוניין בלקנות ב450 דולר נא ליצור איתי קשר בנייד או במייל (החל ממחר אני בחול אז עדיף במייל) 050-894-3004 [email protected]

למעלה