מכירות פומביות באינטרנט

מכירות פומביות באינטרנט

שלום, יש לי שאלה בנושא המכירות הפומביות באינטרנט: אף פעם לא התנסיתי בזה, ולהתענינותי נכנסתי לאחרונה לכמה אתרים כאלו. עכשיו משהו לא מסתדר לי: אין דמי השתתפות, והמחירים ההתחלתיים ממש ממש נמוכים ביותר מתשעים אחוז מהמחיר המקורי, מה גם שיש היצע ממש רחב, ולא הרבה יחסית משתתפים. ככה שראיתי במכירות שנסגרו שאנשים לפעמים השיגו את המוצר במחיר ההתחלתי. אוקיי אז השאלה שלי עכשיו היא ממה האתרים האלה מרוויחים למעשה,כי משהו פה לא מריח כ"כ טוב, והאם כדאי לי להשתתף במכירה כזו. תודה!

הגרינץ

New member
מחיר נמוך, לא תמיד ../images/Emo18.gif

תיאודורה שלום, יש אכן אתרים בהם המחיר ההתחלתי הוא 10% מהמחיר האמיתי בחנות אך יש אתרים בהם המחיר ההתחלתי הוא אותו המחיר כמו בחנות ולפעמים ניתן למצא בחנות זול יותר. דגש נוסף הוא, שברוב הפעמים המכירה לא נסגרת על מחיר המינימום. לאחר נסיון רב בנושא שמתי לב שמכירות שמחיר הפתיחה שלהם הוא כ- 10% יגיעו למחיר הדומה למחיר באתרים בהם מחיר הפתיחה הגבוהה כלומר למחיר החנות. יחד עם זאת, ניתן למצא מציאות במכירות אלו !!!! השיטה היא לבדוק איזה דגמים מהמוצר שמחפשים יש במכירות (המכירות והדגמים חוזרים על עצמם) לבדוק את המחיר של הדגמים בחנות ואז לחזור למכירה, יש לשים לב שיש עלות הובלה !. אם יש זמן וסבלנות צריך לעקוב אחרי מוצר רצוי, לפעמים יש מכירות שאין הרבה משתתפים וניתן לזכות במחיר נמוך בהרבה מהחנות.

למעלה