מכירות פומביות ברשת ? זה אמיתי?

imthe1

New member

שלום לכולם. אני עוקב אחרי מכירות פומביות זה קרוב לשנתיים כבר מאז ש 4sale ז"ל הייתה קיימת. ונדמה לי שלא משנה מה המכירות תמיד מסתיימות באותה מחיר פחות או יותר כמה שקלים ! (גם במכירות שאני לא השתתפתי בהם באופן פעיל אלא סתם עקבתי). לפי דעתי יש להם מנגנון אוטומטי, עם לקוחות פיקטיביים שתמיד גורמים לכך שהמכירה תיגמר במחיר מוסכם מראש ! דבר שחיזק את דעתי עוד יותר נכנסתי לאתר www.olsale.com כן דוט קום. ושם מפורסם שיש להם שיטת מכירה שנקראת Risk mamagement...ואין צורך להוסיף. חיזוק נוסף קיבלתי מדבריה של סקאל משהו מנכלית מכירות האינטרנט ברשת סקאל שאמרה "חלק מהמוצרים יימכרו במחירי דיוטי פרי, כלומר, גם כאן ידעו מראש מה הולכת להיות התוצאה !!! וזה לא מכירה פומבית, זוהי רמאות פומבית. אז נכון, אנחנו נהנים ממחיר נמוך יותר מאשר בשוק, אבל, בכל זאת זו לא האמת. לסיכום, לדעתי צריכים לפתוח בחקירה בעניין זה. אריק

odedg

New member
אמת במכירות הפומביות ובמכרזים?

שלום imthe1 ! אתה צודק לפחות בהרגשה שנדמה לא אחת שעובדים עלינו, ובוודאי על מי שלא מכיר את מחירי השוק האמיתיים. השאלה הגדולה- מי יעשה את התחקיר ומי יתקצבו?!

ydyehuda

New member

מנסיוני הרחבת ב-NETACTION זה מאד אמיתי. אני מסכים כי ל OLSALE מגיעים פריירים שמוכנים לשלם יותר!! ממחיר הכי נמוך בZAP הוכחות: מקרר מלפני שבוע, חסכון של 1900 שח, מרכזיה לפני חודש ב 500 שח (עד שעלו על זה ומינימום מאז 999 שח) אז כמו תמיד לבדוק לבדוק לבדוק ...... יהודה

nirdagan

New member
זה שהמחירים דומים במכירות שונות

לא אומר שזה מזויף או שיש שטיקים. יש למוצרים האלה מחיר בשוק והמשתתפים כנראה יודעים אותו ומציעים בהתאם. דברים שנמכרים מעל מחיר השוק נקנים ע"י פראירים שלא בודקים מחירים. השטיק היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שיש קונים פיקטיביים שמעלים מחירים כשהמכירה הולכת להיסגר על מחיר נמוך מדי למוכר. השטיק הזה קיים בכל המכירות הפומביות בעולם (בשיטה האנגלית בה יש מחיר נתון בכל רגע והמשתתפים יכולים להעלות אותו) בלי קשר לאינטרנט. זה מאפשר למוכר לא למכור מתחת למחיר מסוים. כלומר מחיר המינימום המפורסם נמוך ממחיר המינימום האמיתי.

GOGA

New member
צריך לדעת את המחיר בשוק

לפני שנתיים קניתי פאלם פיילוט המחיר בשוק היה סביב 2500 ש"ח במכירה פומבית שילמתי 1150 ש"ח אותו דבר עם הרבה מוצרים אחרים שקניתי גם אני ובעלי עוקבים אחר המכירות חסכנו אלפי שקלים רבים בכמה שנים

alonpaz

New member
הכל מכוון ע"י האתרים.......

הם מתכנתים את כל המוצרים וכשמציעים מחיר הם מתחזים לקונים ומעלים מחירים כדי שתלחם נגדם עד המחיר מינימום שהם מוכנים למכור אותו. ורוב הזכיות מסתיימות במחיר השוק ויותר. תבדוק בחנות מחיר על מוצר שתראה במכירה ותראה בכמה הם מסתיימים- ושלא יעבדו עליכם!!!

dazer

New member
אני קניתי באולסייל

וחסכתי המון כסף. קניתי טלויזיה 29 אינץ בומבה של טושיבה ב 2700 ש"ח כאשר מחוץ לרשת הכי זול היה 3500 והיה גם ב 5000. קניתי אופה לחם בחצי מחיר, ועוד ועוד. משתלם לקנות באינטרנט - ועוד לא דיברתי על החניה, הדלק והעצבים!!

למעלה