מכירות פומפיות

• פותח הנושא boco
  • פורסם בתאריך

boco

New member
מכירות פומפיות

זכיתי במכרז פומבי של אול-סל בטעות. הלחיצה לא הייתה בכוונה. האם יש דרך לבטל את הזכייה ללא כל תשלום. אם למישהו קרה מקרה דומה, אני אשמח לשמוע. שמעתי שהם מציעים כמות של 1 ובשניות הסגירה הם מקפיצים את הכמות ל-10 ובכך תופסים ברשת עוד כמה משתתפים שלא התכוונו להכנס בסכום הגבוה. דמי ביטול של הקניה עומד על 5 אחוזים מהסכום, שזה גבוה כי המוצרים הם באלפי שקלים. תודה לעוזרים.

dundybar

New member
ובכן

ככל הידוע לי יש להם גם אפשרות ליצירת קשר טלפוני. תנסה באימייל (לי הם לא ענו דרכו) וגם בטלפון. כבר שמעתי שהם עושים שטיקים, כמו לציין במכרז 5 שנים אחריות ואחרי המכירה לשנות את זה לשנה אחת. כשפניתי אליהם באימייל הם לא טרחו לענות. שיהיה לך בהצלחה.

esti_prikit

New member
מבחינה חוקית אכלת אותה

תלמד להיות זהיר עם האצבעות שלך מבחינת החוק אתה יכול לבטל את העיסקה בתשלום קנס של 5% אם הם יסכימו לבטל את ה 5% זה יהיה מבחינתם "לפי משורת הדין" זאת אומרת שהם יעשו לך טובה. סה"כ הם מפעילים אתר מסחרי והם עושים את זה בשביל להרוויח כסף ולא בשביל שאתה תשחק באינטרנט (ואם הם "יוותרו" לחברה כמוך, הם באמת יתחילו להפסיד כסף)

carmonle

New member
קרה לי מקרה דומה, קיבלתי טלפון

שזכיתי במוצר והם ביקשו כרטיס אשראי לחיוב. טענתי שלא ידוע לי על כך ולא הגשתי הצעה ובזה הסתיים העניין. לא ביקשו ממני כל תשלום למרות שבאתרם מופיע שזכיתי. עלי לצין שמספר שבועות קודם לכן כן קניתי מהם מוצרים בערך של אלפי שקלים והיתי מרוצה מהקניה והשירות. הם קיבלו את הסברי שמדובר בטעות. ערן

odedg

New member
מכר מרחוק - דומה לעסקה ברוכלות, שים

לב למה שחוק הגנת הצרכן מגדיר עסקת מכר מרחוק כהתקשרות בעסקה של מכר נכס או מתן שירות כאשר ההתקשרות נעשית בעקבות שיווק מרחוק, ללא נוכחות משותפת של הצדדים לעיסקה. שיווק מרחוק מוגדר כפניה של עוסק לצרכן באמצעות דואר, טלפון טלויזיה פרסום קטלוג, תקשורת אלקטרונית וכו´ במטרה להתקשר בעסקה שלא בנוכחות משותפת של הצדדים אלא באמצעים האמורים לעיל. אם הצרכן מבטל כי מתחרט, על העוסק לבטל בתוך 14 יום את חיוב הצרכן ולא יגבה ממנו זולת דמי ביטול בסך 5% ממחיר הנכס או 100 ש"ח, לפי הנמוך ביניהם! פרטים אלה על העוסק לגלות לצרכןובכתכ! על הביטול להיעשות בכתב! לתשומת לבכם לפרטי החוק!!!!!!!!

odedg

New member
טעות לעולם חוזרת...

העברתי הערות מה ניתן לעשות במכר מרחוק בתוך 14 יום. העניין הוא שהמקרה עצמו לא ברור, כי צריך לתת אשראי נתונים וכו.

boco

New member
תודה

רציתי להודות לכל אחד ואחד מכם למעודדים יותר ולמעודדים פחות וגם לאילו שהשקיעו ושלחו אי-מייל המשך הסיפור הוא שהתקשרו למחרת,הסברתי שזו טעות ביקשו שאשלח להם אי-מייל עם הסבר על הטעות, ובקשה לביטול שלחתי ומאז (שבוע) לא שמעתי מהם כלום אין להם את האשראי שלי. תודה לכולכם ותזהרו מרמאים

למעלה