מכירות שבא לכן לק חדש ואתן לא יודעת איזה?

מ ס ט י ק

New member
מכירות שבא לכן לק חדש ואתן לא יודעת איזה?

צריכה המלצה על צבעים לקיץ, פשוט נמאס לי מהגוונים שיש לי ובא לי משהו לחדש... חשבתי על ה- tart deco אבל שניסיתי אותו במדינה מילאנו הוא היה ניראה לי כתום מידי, בא לי משהו בסגנון אבל בהיר יותר.. יש רעיונות? תודה מראש, מורן שמתחמקת כמו תמיד מללמוד למבחן ומחפשת איזה לק לקנות.

Ultra marine

New member
לי זה אף פעם לא ממש קורה...

כי אני כל הזמן רוצה לקים מאוד מסוימים.. יש לי רשימות של מלא לקים. יש לי לפחות 6 לקים של זויה שאני רוצה. 3 שאני רוצה מהקולקציה החדשה של צ'ינה גלייז. וחוץ מזה יש עוד כמה פזורים.. לדעתי נשאר לי אחד של OPI שאני פשוט לא מוצאת. מכה! אני אומרת לך! מה את מחפשת? מה זה צבע לקיץ? אגב, הצהובים לאחרונה ממש עושים לי את זה. ורכשתי לאחרונה לק בכלל מגניב, לק ירוק בצבע בול של תפוח ירוק. http://4.bp.blogspot.com/_mD2N3M1gcIc/TC3ymhuCztI/AAAAAAAAA2I/cESnkF4QY-c/s1600/IMG_0530+(Large).JPG מה את אומרת עליו?

מ ס ט י ק

New member
צהוב וירוק פחות עושים לי את זה?

אני יותר בכיוון של ורוד, סגול, אדום, קורל וכאלו

Ultra marine

New member
ורוד אדום וקורל זה פחות התחום שלי...

האדום הקייצי היחידי שיש לי הוא "נדיר" ולא ממש נתקלתי בסיקורים שלו. הוא גם הגיע אלי בטעות. בעקרון הוא "אדום מכונית ספורט חדשה" כזה. מגניב לגמרי. אני מדברת על OPI Never Lon-done Shopping! הוא אמור להיות סוג של כפיל ל An Affair in Red Square גם כן של OPI. מעבר לזה, סביר שהסגול שאני מחפשת ואת מחפשת הם די שונים :) אני מאוד אוהבת סגולים יחסית כהים (הכוונה לא פסטליים)

מ ס ט י ק

New member
באמת מה שאני מחפשת שונה ממה שאת

האדום ניראה יפה אבל יש לי כבר כמה... וסגול כהה פחות מתאים לי עכשיו כי קיץ, דווקא הפסטלי ניראה לי יותר טוב, אבל מצד שני למשל הסגול הבהיר מקולקציית שרק לא ניראה שיתאים לי במיוחד. לא סתם אמרתי שבא לי לק אבל אני לא יודעת איזה...

Ultra marine

New member
חחחח

ראיתי פה לא פעם אחת המלצה ללק של אורלי, ברח לי איך קוראים לו. אבל השם שלו הוא כפול, כלומר, אותה מילה פעמיים. לק סגול עדין פסטלי כזה. לדעתי הוא מהמם רק שרוב הסיכויים שאשתעמם ממנו אחרי 2 דק'.

danra

New member
מה הכוונה ניסית אותו במדינה?

יש להם טסטרים של הלקים?....

danra

New member
תבדקי את essie cute as a button

הוא קורלי אדמדם מעושן מעט. מתוק. סוכריה.

מ ס ט י ק

New member
יש לי אותו ואני אוהבת אותו

אבל בא לי קצת יותר כתום.. אולי באמת ה- tart deco הוא האדיאלי עבורי? אגב, מישהי קנתה את Haute as Hello? עד כמה הוא דומה ל- tart deco אני מתלבטת בין שניהם...

danra

New member
הטארט דקו מהמם לדעתי

ואגב, בימים הקרובים אפרסם פוסט על לקים קורלים במסגרת "סדרת הקורלים" שהתחלתי. אז את מוזמנת לעקוב. קישור בחתימה.

צונית

New member
LIKE!!

חיכיתי שתגיעי לזה...

למעלה