מכירות

amos b9

New member
מכירות

מישהוא יודע מהם המכירות של הפלויד לאלבומיהם ו\או אלבומים ספציפיים שלהם עם אפשר בבקשה נתונים עדקניים תודה

תלוי איפה

נתונים עולמיים אין, ככלל - לא לגבי הפלויד ולא לגבי אחרים. יש נתונים ספציפיים לגבי ארה"ב. הן DSOTM והן "החומה" מכרו עשרות מיליוני עותקים כ"א. יש איפשהו נתונים, אבל הם לא מעודכנים למיטב ידיעתי. חברות התקליטים לא ששות לתת נתונים אלו וגם כשהן נותנות, קשה לסמוך עליהם. בעתונות הבריטית נכתב לפני כמה שנים שכל אדם חמישי שם מחזיק מעותק של DSOTM, דהיינו כ-10 מיליון איש. או שמא הם דיברו על "בתי אב" ולא אנשים. כן ידוע שבארה"ב "החומה" מכרה יותר עותקים מ-DSOTM, בעוד בבריטניה זה הפוך. כאמור, אין לי נתונים כלל-עולמיים, או מספרים מעודכנים. שני האלבומים הנ"ל הם הכי נמכרים של הלהקה, ללא ספק.

FunkyMonk

New member
אאל"ט זה היה 1 מכל 7 בתים.

אבל אני ממש לא בטוח שאני זוכר נכון..

amos b9

New member
הבנתי

אבל אני קראתי איפשהוא אני כבר לא זוכר שהביטלס מכרו בסביבות ה-600 מליון עותקים והפלויד 300 זה נראה לכם הגיוני?

מי יודע. אולי.

תחשוב על זה שהשוק המזרח-אירופי נפתח רק לפני 20 שנה או פחות... השוק הסיני רק בעשור האחרון (ולא נזכיר את הזיופים)... שווקים אחרים עוד לא התעוררו (הודו? דרום מזרח אסיה?). בסופו של דבר לרוב העולם יהיה את הביטלס בבית. עוד כמה שנים ממילא זכויות היוצרים של EMI פוקעות, והשירים יהיו נגישים לכל אדם בשביל החלב וצפונה.

למעלה