מכירות

bluemoon5

New member
חסוי? מה אנחנו C. I. A ?

מס' מדויק אין אבל בוא נגיד שהדפסנו הדפסה ראשונה 2000 יח' והם נגמרו בשבוע הרביעי ליציאתו!!!( התכנון היה שבימים אלה ה2000 יגמרו) מלפני כמעט חודש נמכרים דיסקים מההדפסה השניה ( עוד 2000) ואין לנו מושג (כרגע) כמה נשארו מהם, תכלס- זה לא יאומן , הקצב מכירה שלהם פשוט מקסים. תמשיכו להמליצ על הדיסק - תמליצו עליו לחברים למכרים אפילו לדודים כמתנה לחג
, האמת שאני בטוח שאתם כבר עושים את זה , תשמרו על עצמכם הרבה אהבה ומי יתן ואהוד אולמרט ילבש חולצה של הפאנק למליאה הראשונה שלו בכנסת. אמן

Funky Giraffe

New member
גדול!

תגיד, קיבלת את המייל שלי? ועוד שאלה: הבונוס; עד איזה מהדורה/הדפסה ימשיך להיות מופץ?

bluemoon5

New member
אין עדיין החלטה חד משמעית בעניין..

אבל הוא יופסק באיזשהוא שלב, וכן קיבלתי את המייל שלך ואף שלחתי לך תשובה. ודרך אגב ראית את הקליפ החדש של הדג מ"המצעד"?- איזה חולצה יפה יש לשאנן?? אה?

Funky Giraffe

New member
ראיתי.. סעמק עם התוכנית הזו

מתתי להקליט את זה שיהיה לי ככה לייב טוב באמ.פי3, אבל הייתי בטוח שזה פלייבק אז לא הצלחתי להשיג כאבלים דנדשים עד השידור... דפקו אותי לא נורא הערב יש ליגת האלופות נ.ב. הייתי בטוח עד אתמול שפאנקנשטיין זה ביום שישי בכפר סבא - הייתי הולך לפאנקנשטיין ומוצא את עצמי בירמי קפלן.. איזה מזל ששמתי לב.... רק חבל שזה נחת על היום הכי מעפן שיש

noa08128

New member
יאוו אני ראיתי!

וזה היה לי מוכר! מאיפה משיגים אחת כזו?!

למעלה