מכירים אולי ?

בלבלה

New member
מכירים אולי ?

אני רק יודעת שזה של ליאת בנאי.... "כועסת על החיים סלח לי אלוהים מאז הכרתי את עצמי חיי היו מרים בעולם הזה לכל אדם כוכב רק לי אין מי אותי יאהב בלה בלה בלה ביקשתי רק טיפת מזל תראה לי אלוהים את דרך הגורל לכל אדם כוכב מי אותי יאהב כבר שנים כועסת סובלת ושותקת רואים אותי בוכה כולם יושבים בשקט אולי אני טועה אולי אני צודקת שנים אני סובלת לבד בתוך השקט עד מתי אני אסבול שואלת אלוקיי בידך הדרך בידך חיי..." אני יודעת שחסרים מלא מילים אבל זה רק מה שאני זוכרת... מכירים ?

בלבלה- מכירה את השיר אנסה להשיג

אותו בכל דרך, כשאשיג או ת ואדע איך לשלוח לך אותו, יש לי אותו על קלטת אני לא ידועת מהשם השיר אבל א ני כבבבר מתחילה במסע בירורים הלוואי ואוכל להשיג ולשמח אותם איתוץ אגב,- את צריכה עוד שיר או שמהו נשמה אולי תמונות של ליאת בנאי של משהיו? רק תגידי . אוהבת אותך אני לא ערסית כמו שחשבת את רואה? וממש לא מיתחנפת אני יש ל י לב זהב- צתשאלי את הכנע לאהבה הוא מכיר אותי טוב מאוד נשמה שלי. :) יום מקסים לך שנמה- אוהבת-אלין>>> ילדת החופים>>>>ת

אור בת 18

New member
ליאת בנאי/דרך הגורל

זה שם השיר. כועסת על החיים סלח לי אלוקים מאז הכרתי את עצמי חיי היו מרים בעולם הזה לכל אדם כוכב ורק לי אין מי אותי יאהב כבר שנים מבקשת רק טיפת מזל תראה לי אלוקים את דרך הגורל לכל אדם כוכב מי אותי יאהב הגשם שיורד שוטף את דמעותיי מה יהיה הסוף שלי מה יהיה עליי עד מתי אני אסבול שואלת אלוקיי בידך הדרך בידך חייייייייייי כבר שנים כועסת סובלת ושותקת רואים אותי בוכה כולם יושבים בשקט אולי אני טועה אולי אני צודקת שנים אני סובלת לבד בתוך השקט כבר שנים מבקשת רק טיפת מזל...

בלבלה

New member
וואי תודה יש לך אותו אולי ?

וילדת החופים... באמת יש לך לב זהב...

למעלה