מכירים אותו

מכירים אותו ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 יוני בלוך, הכוכב העולה בשמי הרוק הישראלי שהתחיל את דרכו באינטרנט, חוזר לאינטרנט כדי לחנוך רשמית את פורום המעריצים שלו בתפוז. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום, ובזמן השידור- בצ'ט. האירוח יועבר בהנחיית עודד אברהם.
ד"ר אלי גבע, מומחה באנדוקרינולוגיה של פריון, מיילדות וגינקולוגיה, יענה לשאלותיכם בפורום תרומת ביציות הערב ב-20:00. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic. כנסו ודרגו את חמשת השירים האהובים עליכם השבוע!

Greebo

New member
!!!The horror

"בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic" *bangs head on wall*

The Mad Hatter

New member
קניתי את מדע הדיסק 2

The globe. או משהו כזה. מישהו קרא ויודע אם ילדה קטנה בת 16.5 יכולה להבין תאוריות מדעיות מסובכות (או מה שלא יהיה כתוב בספר)?

Greebo

New member
i read science 1

but mostly the parts terry wrote not that the scientific stuff wan't interesting...it was...in a way.. but i get enough of that from michal crichton...("timeline"...goot book..). oh...and please tell us if it's good or not...

Athaclena

New member
אני קראתי אותו

השאלתי ממישהו מקריית שמונה אז יצא לי לקרוא. אני חושבת שהבנתי את רוב המדע שם והיה מעניין, אבל זה היה לפני שנתיים בערך אז אני לא לגמרי זוכרת... כמובן שהייתי בת 20 אבל נראה לי שגם ילדות קטנות (
נא להתעלם, היה לי פתאום חשק להיות מגעילה) יבינו. לדעתי תביני ותסתדרי, אבל תגידי לנו איך היה בסוף

למעלה