מכירים אותו

מכירים אותו ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 יוני בלוך, הכוכב העולה בשמי הרוק הישראלי שהתחיל את דרכו באינטרנט, חוזר לאינטרנט כדי לחנוך רשמית את פורום המעריצים שלו בתפוז. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום, ובזמן השידור- בצ'ט. האירוח יועבר בהנחיית עודד אברהם.
ד"ר אלי גבע, מומחה באנדוקרינולוגיה של פריון, מיילדות וגינקולוגיה, יענה לשאלותיכם בפורום תרומת ביציות הערב ב-20:00. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic. כנסו ודרגו את חמשת השירים האהובים עליכם השבוע!

amitush26

New member
מנצל"שת

יאללה עם כל החידונים על אישיות, הנה אחד מיוחד, ויש משחק- אני שמה פרט אחד, למשל "שם פרטי:עמית". מי שמגיב לי ראשון עונה, ומוסיף עוד פרט, למשל: "שם פרטי: טל גיל: 6 וחצי" והבא שמגיב עונה ומוסיף עוד משו וכו' וכו'... יאללה! אני מתחילה- שם פרטי: עמית אשל

אני... (מותר עוד פעם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif:-*)

שם פרטי:שיר... כיתה:ו עיר: * תאריך לידה: 2/6/92

ailina

New member
~ME~

שם:איילין(או איילינה למי שרוצה באמת לעצבן אותי!) כיתה: ו'2( השולטטתתת) עיר:במרכז תאריך לידה:25.2.92 צבע עיניי:חום גובה 160

NoWords

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם- נעמה כיתה - ט'3 עיר - ראשון תאריך לידה- 25.9.89 צבע עיניים - חום גובה - 165 בערך
צבעים אהובים - שחור וכתום

למעלה