מכירים אותו

מכירים אותו ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 יוני בלוך, הכוכב העולה בשמי הרוק הישראלי שהתחיל את דרכו באינטרנט, חוזר לאינטרנט כדי לחנוך רשמית את פורום המעריצים שלו בתפוז. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום, ובזמן השידור- בצ'ט. האירוח יועבר בהנחיית עודד אברהם.
ד"ר אלי גבע, מומחה באנדוקרינולוגיה של פריון, מיילדות וגינקולוגיה, יענה לשאלותיכם בפורום תרומת ביציות הערב ב-20:00. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic. כנסו ודרגו את חמשת השירים האהובים עליכם השבוע!

כבר אפשר לשמוע את הצרצרים-קריקטיות

מרוב השקט של הפורום בסופ"ש הזה! מה קורה לכם?? אני לא מבין, אני נמצא באינטרנט במקום ללמוד או משהו, אורח בעל שיעור קומה מכבד את נוכחותכם ואתם, מה איתכם?? בושו והיכלמו
יפית קונה בגד ים חדש להערב לכיכר רבין, אבל מה התירוץ שלכם?
ושחר, שוב אין קולונייד? אני מבין שאתה עדיין בטראומה מהפאשלה של מיימי משבוע שעבר
זהו! אני מתנתק עכשיו על אפכם ועל חמתכם! סו לונג!

python 4

New member
הינני כאן!

הברזתי היום לכבוד האירוע המרגש מאתמול! כן, החמישיה הפותחת הבלתי נשכחת, הולכת לכבוש את אירופה! אני מדבר כמובן על זה. אה כן, וגם המשחק של מכבי היה נחמד. ראיתי רק את הרבע האחרון.נחמד בהחלט.

Dawn12

New member
לא היה קולונייד

בגלל שאת השבת העברתי בבסיס בשמירות מהנות, ולכן גם לא הייתי כאן כשכולכם התחלתם לשמוע קריקטיות.

אה אוקיי

אז זה לא כזה אקוטי, אתה לא אשמאי אחרי הכל. אבל תשתדל לעשות סיכום אקלקטי בשבוע הבא, אחרת תהיה כאן אסקלציה

למעלה