מכירים אחד נגד מאה ???

Outdoors

New member
מכירים אחד נגד מאה ???

היום בגילבוע היה עצמונים נגד רוח הקודש בהמשך יהיו פרטים

atzmony

New member
אחד נגד 35

היום יצאנו אני ואחי (להלן יקרה עצמונים) לטיסה כאשר ברקע הסיפור של אתמול על רוח אפס בעמדה כל הדרך לשם אני בגישה שאחי יוצא ואני יורד לאסוף אותו בכדי לחזור מהר הביתה לעמדה אנחנו מגיעים בשעה 0930 רוח מזרחית קלה עם רכיב צפוני מפחיד קמעה לאחר כשעה העסק מתחיל להתעורר ואחי יוצא , באותו זמן נתון כ 6 מצנחים הוא יוצא ועדיין מפחד להיצמד להר ולכן מתחיל ל 'גהץ' כ60 מטר מההר ובלי ווריו ואני כבר מתעצבן שהוא לא ניצמד יותר ומתחיל להתארגן לרדת לאסוף אך האח היקר שלי לא יורד והוא אפילו מטפס להערכתי כ 100 מטר מעל העמדה אך עדיין רחוק מידי!!!!!!!! לצערי . אני מתארגן מהר ויוצא בכדי להצטרף אליו אך הוא לא מתקרב להר ולבסוף יורד אחרי 30 דקות (מזל טוב אח שלי ) בדיעבד הוא מספר שספר 10 מצנחים והחליט לא להתקרב (סינדרום טראומת התאונה שהייתה) אני ממשיך להנות מהאוויר הפעיל אך מתחיל להשתעמם ואני יוצא החוצה כשאני חוזר לכיוון ההר אני קולט נחיל שקיות משהו מפלצתי גוש ענק של מצנחים (להזכיר היה שם אירוע של 'רוח הקודש ' ) אני נהנה מהאתגר להיות מעליהם ולברוח מהם כל הזמן (קצת עניין בטיסה ) ופשוט מצאתי את עצמי מרכס ויוצא בכל פעם שהגוש מגיע וחוזר לעילוי אחרי שהם עברו אותי ( גאון מי שהמציא את הוויג'י ) בכל מקרה זה היה מחזה , גלשן אחד מול 35 מצנחים (נספר מהקרקע) לסיכום יום מוצלח לאחי וגם יום מעניין ומאתגר לי . אני מקווה שהחברה מרוח הקודש צילמו את המחזה שאוכל להראות לכם. נ.ב היה לי כמעט ו... אחד כאשר מצנח שיצא מההר החליט לחזור להר עם רוח גב במהירות תוך כדי שהוא לא מסתכל לכיוון התקדמות שלו היה עם הגב אלי כאשר מסלול יירוט שלו היה אלי ישירות , ביצעתי תמרון חריף תוך כדי שעגות אימה לבסוף התמרון היה מוצלח ולא היה מעבר קרוב אבל קצת פחות ערנות ממני ויכולת תמרון חריפה (גלשן פשוט מעולה) אני מאמין שהיה ניגמר אחרת , אז השאלה הנשאלת למה לטוס שם , טוב השיקול שלי היה ששרונה שנחשב לאתר שגבה לא מעט תאונות ולכן לטיסות הראשונות של אחי חשבתי כי עדיף גלבוע לכן וויתרנו על שרונה לטובת מרק/נחיל שקיות זבל

ornakom

New member
חבל

למזלנו רוב הגולשים לא חושבים כמוך, ונמצאים בקשר מצוין עם המרחפים, קצת חבל שאתה מתבטא בצורה כזאת , להזכירך רוב המועדונים בעולם מורכבים מגולשים ומרחפים ונמצאים בשיתוף פעולה הדוק. כמו שכתבתי בהתחלה, ידוע לי שאינך מייצג אפילו לא אחוז בודד של הגולשים . רפואה שלמה לגולש שניפצע בשרונה

atzmony

New member
../images/Emo52.gif דבר ראשון אני מתנצל אם נפגעת

הדברים נכתבו בהומור וחזרתי וקראתי שוב את דברי ואני באמת לא מבין מאיזה משפט נפגעת , הכל בהומור וברצון טוב להעביר את כל ההרגשה והתחושה שהיתה שם, בנוסף את החוויה חלקנו כולנו גם המרחפים , ששוחחנו לאחר הטיסה על המראה המטורף של עשרות מצנחים וגלשן בודד בינהם הכל היה שם ברוח טובה וכייף(אפילו הוזמנתי למסיבה שלהם
) כמובן למעט האירוע המפחיד שהיה לי שלא הצלחתי למצוא את המרחף ולדבר על המיקרה אם בכלל שם לב אליו כמיקרה חריג. אז שוב אני מתנצל ומבטיח להבאה להוסיף הרבה סמיילים
כדי להבהיר את ההומור בעיניין (ואם נפגעת מהביטוי שקיות זבל זה סתם ביטוי אצלנו לא אומר כלום
)

Hawk17

New member
אני חושב שהמשפט שגורם לצאת בתחושה רעה מקריאת

ההודעה היא: לכן "וויתרנו על שרונה לטובת מרק/נחיל שקיות זבל" . אם היית מסתפק בש"ז, אולי זה היה פחות ברור ויותר מצחיק...

fanman

New member
לא כולם

איבדו את חוש ההומור. אבל אנחנו מעדיפים להיקרא סמרטפים - סמרטוטים עפים... והחוויה לראות אותך עושה סללום בין כולנו היה מרתק.לצערי מצלמת הקסדה שלנו לא הקליטה כך שהתמונות שלך צולמו בפריילוף... יובל- עם הטנדם של "ידיעות".

atzmony

New member
אני שמח לישמוע

אני ממש מקווה למצוא תמונה שממחישה את התמונה הנ"ל בתמונה למטה זה נראה פחות מרשים

אפשר להבין גם איש עילג וגם אילם המסמן בידיו

ואפשר לשכלל את מידת השליטה שיש לאנשים בשפת אימם או להחליט פשוט שזה לא חשוב. זכותך!

David Gerby

New member
מסיבות ברורות

לא אציין את שמו (למרות שאני בטוח שלא היה כועס לו הייתי מציין). בנוסף מפיסות המידע שקיבלתי מוקדם מלהבין מה בדיוק קרה למעט העובדה שהוא נחת לא טוב ושבר את ידו. בכל מקרה, החלמה מהירה לגולש וחזרה לכשירות מלאה בקרוב.

דודו - קוראים לזה רוטור ולא: נחיתה לא טובה.

ולאור מה שראיתי לאחרונה בשרונה (מספר פעמים של כמעט תאונה) כדאי שאתה כמדריך וטייס ראשי תפרסם לצעירים איפה נוחתים ואיפה לא נוחתים ברכס בשרונה. ואם לא דודו אז מישהו מהותיקים. ובעיקר תגרמו להם להבין שלאחר שעה טיסה אם מתחשק להם לנחות למעלה צריך בשביל זה מספיק גובה ולא לגנוב נחיתות בכח. אגב, שבר ביד זאת הגדרה מעודנת לשבר פתוח במרפק ?

David Gerby

New member
שוב, אתה יודע יותר מכולם

או לפחות חושב כך. אם יש לך מידע שיכול לתרום לתחקיר אשמח אם תעדכן אותי. אם לא, אז כדאי שתמתין כמו כולם למסקנות, כי להבנתי יש עוד כמה גורמים שמעורבים בתאונה בנוסף לרוטור. שתהיה שנה אזרחית טובה יותר...

דודו לא טענתי שאני יודע מכולם.

לא הזכרתי את הריתמה שהוא לא פתח עד הסוף והיה עסוק בה אבל מעדי ראיה אמינים הוא פשוט נחת ברוטור.

tsahireil

New member
כל הגולשים קוראים לנו ככה

אני מכיר את הכינוי שז"מ (שקיות זבל מעופפות) כבר לפחות 10 שנים. יובל אני אוסף את התמונות מכולם לגלריה אחת גדולה באתר רוח הקודש (ייקח כמה ימים), אם אני אמצא תמונות שאתם מופיעים אני אפרסם כאן. וכמובן שאתם מוזמנים לאתר לראות את כל הגלריה\יות. צחי

למעלה