חסר טעם? לא ממש. זה מין טעם מתקתק, לא דומיננטי
המרקם עלול להיות חצצי פה ושם. קינואה הטעם שלה יותר חזק. זה מתבשל למרקם דייסתי ובעיני זה נחמד. אבל יש כאלה שלא מצליחים להנות ממנו.
אני כן, כי אני באמת מוסיפה דברים טעימים ומזינים לדייסת בוקר שכזאת בימים קרים. יכול כמובן להיות גם כל מיני פירות יבשים טריים, אגוזים מסוגים שונים, בטח קינמון. אז עם כל המרכיבים האחרים זה נחמד מאוד, יותר מסתם אכיל.
במרק זו פשוט תוספת מסמיכה, קטנטנה, ו"חסרת כאב" כי בעצם את מוסיפה משהו עתיר חלבון באפס מאמץ, כי אין לזה השפעה בטעם על מרק ארומטי.
אם במקרה יש לך גישה לניצת הדובדבן, החודש הם מציעים את זה ב-1+1, שזה ממש נדיר לאמרנט, שעולה בישראל הון.