מכירים את הבקרים האלה

talis2

New member
מכירים את הבקרים האלה

שאתה קם בבוקר כולך חיוך מזמם לעצמך שירים מרגיש טוב ומגיע למקום שכולו איכססססס
ואני שואלת את עצמי למה אי אפשר לברוח באמצע היום לאיזה שיעור ספינינג שינקה את הראש ולמה אלוהים ברא בעולם הזה כול כך הרבה אנשים אטומים

Tami661

New member
אנחנו כאן כדי לתקן לך אותם../images/Emo24.gif

ה
כבר בדרך... ותשאלי את טל אם נשאר לה מה&%^$ שנתתי לה פעם, במיוחד לצורך הזה... יש בכלל מיני גדלים

מכירים,מכירים

קוראים להם הימים שבין שבת לשישי. אם רק היה שיעור בצהריים איפה שהוא בכיף הייתי בורח. לגבי האנשים האטומים השיטה הכי טובה זה לדמיין אותם בכל מיני צורות ומצבים מצחיקים.לדוגמא הבוקר באתי ואחד האטומים אצלנו כמעט הצליח להוריד לי את מצב הרוח.הוא עמד ומסתכל עלי במבט האטום וחסר החיים שלו כרגיל אבל אני דמיינתי אותו פוצח בריקוד פולקה מטורף על רקע אינפקטד.זה עבד!! הוא לא הבין למה אני עומד ומחייך לו.

shiri 80

New member
הפתרון? לעבוד אחהצ

אז זה לא מקלקל את הבוקר שאותו מעבירים בשינה איכותית וארוכההההההההההה ומותק, זה לא אנשים אטומים זה פשוט אנשים (שלא כולם שותפים לנושא הדיון ) שלא עושים ספינינג אני במקומך מארגנת איזה ערב הווי ובידור במועדון ספינינג טוב ...

talis2

New member
חחח אל תדברי על נושאים שלא ...

משותפים לכולם ! האמת לא נראה לי לקחת את כולפ לערב הווי ובידור בספינינג יש אנשים שפשוט לא מגיע להם! וחוץ מזה אם הם יאהבו אח"כ אני אצטרך לראות אותם גם שם ואז יהיה לי בכלל איכססססס

למעלה