מכירים את המצב הזה

bad girl201

New member
מכירים את המצב הזה

שמרגישים כאילו לא הולך כלום? יש לי מן הרגשה כזאת שלא קיים בכל העולם בחור שמתאים לי...משו מה נדמה לי תמיד שרובם מחפשים רק דבר אחד וכל השאר הם בחורים טובים אבל תפוסים... ומתחילים איתי די הרבה, אני נראית סבבה, אבל אף אחד רציני באופק...אוף זה ממש מתסכל לפעמים

היום קיבלתי מסר

שדיבר פחות או יותר, על התקופות האלה, בהן אנחנו לא מוצאים בן זוג, וסה"כ הדברים והימים הם סבבה. המסר אמר: להמשיך הלאה. להנות ממה שיש. ועוד משהו. לגבי ה"מחפשים". יש הרבה פעמים הרגשה שעידן השפע, והזמינות - קילקל משהו. כ"כ קל היום - להיכנס לאתר, להקליק פעמיים, ומקבלים רשימה של אנשים + תמונות. זה כ"כ זמין...ואולי בגלל זה, זה לא מוביל (פעמים רבות) לשום מקום.

פלטרון

New member
את כל-כך צודקת ..

ואני רוצה להוסיף עוד הערה קטנה - אני חושב שbadgirl טועה.. כלומר היא אומרת שכל השאר הם בחורים טובים אבל תפוסים .. יש לי סוד קטן .. הטובים בדר"כ לא ממש תפוסים. אני מאמין שהטובים בדר"כ נשארים לבד, מוצאים מישהי שמתאימה להם, ומכיוון שהם טובים אז הם לא יחפשו לשבור את הקשר מהר. לא משנה.. סוג של ביקורת שיש לי על זה שאני בצד הלא נכון..

למה??

זה מאוד משנה, והייתי מאוד שמחה לשמוע את ההשקפה שלך בנושא בייתר הרחבה.. אני חושבת שנגעת כאן בנקודה מאוד חשובה.

BellA עלמה

New member
יאפ גם לי יש תקופות כאלה

שנראה שכלום לא הולך אבל זה משטפר ואז דבר אחד כן מצליח ו עוד דבר מצליח זה תלוי איך מסתכלים על זה

בטח שמכירים

בטח ובטח, יש תקופות יותר טובות ופחות טובות, מהפחות טובות לומדים יותר מהיותר טובות, ומקווים שיהיו יותר יותר טובות מפחות טובות.

למעלה