מכירים את הסדרה Continuum?

מכירים את הסדרה Continuum?

נתקלתי בה לאחרונה, ואני חייב לאומר שזאת אחת מסדרות המד"ב הטובות ביותר שאי פעם ראיתי, אם לא ה-. ממליץ בחום.

Y. Welis

New member
ראיתי פרק או 2. רעיון מעניין - ביצוע פחות. בעיית ה'קנדיות'

שזה אומר בעיקר נחמדות-יתר של כל הדמויות (בקנדה כולם נחמדים - בעיה מוכרת), דרמה 'מרוככת', *הרבה* שבלונות (כמו חזרה לשנות השמונים) החמצת רגעים אפיים ועוד.
&nbsp
&nbsp

הלוואי על כל העולם בעית הנחמדות הזו...

סדרה טובה מאוד. העלילה התפתחה עם העונות וגם המצב של הדמויות. רעיון מסע בזמן מסקרן ומלהיב.

Y. Welis

New member
במציאות - בוודאי. מהארצות הנעימות שישנן. ב-TV - צריך יותר

כמי שגדל על דרמה בריטית, שבה הכל נשאר חד ודוקרני (אין חיבוקים בד"כ. בקושי מגע שאינו תכליתי), קשה עם הנחמדות. אין סימנים לטראומות אצל הדמויות - הכל 'חלק' ולכן גם פחות אמיתי.

Y. Welis

New member
נדיר שזה באמריקאיות. אין בכלל בבריטיות

אבל - ברוב הקנדיות...
&nbsp
לקנדים יש דברים אחרים להציע - שחקנים, צוותי-הפקה, ובמיוחד נופים ('תיקים באפילה' לא היתה מה שנהייתה, אלמלא הלוקיישנים המופלאים ב-BC), וכמובן ההקלות במס של המדינות אונטאריו ובריטיש קולומביה, שמושכות אליהן את צוותי ההפקה.
&nbsp
לדעתי זה משפיע בעקיפין על האוירה של הסדרות שם - מזג האויר (גשום רוב הזמן), הנופים הירוקים הבראשיתיים, קאסט-המשנה הנחמד (מדי)...

זה כמעט בכל סדרה אמריקאית...

בריטיות משעממות מדי ולקנדים יש בעיקר את היער שאני רואה בכל סדרה שמצולמת בקנדה (בעקבות ההקלות במס, כמו שכתבת). רוב השטח של קנדה נטוש ומלא ביערות אבל עם כל הצילומים שם, אני חושב שיש שם יותר אנשים מעצים.

אני התיאשתי ממנה איחפשהו באמצע הדרך.

כל כך הרבה מלל, והדברים חוזרים על עצמם שוב ושוב - התחיל לשעמם.

הופאק

New member
צפיתי בשתי העונות הראשונות

ובתחילת העונה השלישית כשהיה ברור שהיא לא הולכת לשום מקום ורק מסתבכת בפרדוקסים של זמן ויתרתי עליה.

Y. Welis

New member
עוד 2 קנדיות שניסיתי ואותה תוצאה - Bitten וכן Lost Girl

- רעיון טוב, ביצוע כושל. אבל הם אוהבים את זה - עובדה שהעונות ממשיכות לרוץ...
&nbsp
גם את 'דגראסי' לא סבלתי... מהגרועות שהיו.
&nbsp
קנדית אחת טובה - 'הטרמפיסט', http://www.imdb.com/title/tt0085031 , אבל זו קו-פרודוקציה בעצם. שווה לחפש.

למעלה