קלייטון.ש
Well-known member
בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד סיפורים של אנשים שעמדו בתור, לקונה לפניהם חסר כסף, אז הם מיהרו לשלם עבורו.
השלימו לו כמה שקלים ואפילו מימנו לה או לו קניה שלמה.
אז זה קרה לי הבוקר.
שמתי שטר של 50 בכיס והלכתי למרכול לקחת משהו קטן, לא משנה לסיפור מה זה בדיוק.
לוקח, מגיע לקופה, עומד, מגיע תורי, הקופאית מעבירה את המצרך, אני מכניס יד לכיס והכיס ריק.
השטר נעלם. או שאיבדתי אותו בדרך או מה שיותר סביר, לא באמת הכנסתי אותו מלכתחילה.
עומדים אנשים בתור ומחכים אז אני אומר לקופאית, סליחה אני לא מוצא את הכסף, אני אחזיר את המוצר למדף.
אחרי עומדת אשה ומיד היא קופצת "בוא אדוני," (עוד פעם אדוני?) "אני משלמת" וכבר מושיטה כרטיס אשראי לקופאית.
אמרתי לא מה פתאום, אני פאקינג מיליונר (את זה לא אמרתי אבל חשבתי), תודה לא צריך, שכחתי את הכסף, אני אחזיר את המוצר ואבוא שוב עם כסף.
"לא לא, אני מתעקשת, חבל, זה שום דבר, בשבילך שיהיה לך אדוני".
אני מצטער להגיד שפשוט הלכתי בלי עוד מילה. שהעובדים במרכול יחזירו את המוצר למקום. אלה יותר מדי רגשות אשם ליום אחד.
השלימו לו כמה שקלים ואפילו מימנו לה או לו קניה שלמה.
אז זה קרה לי הבוקר.
שמתי שטר של 50 בכיס והלכתי למרכול לקחת משהו קטן, לא משנה לסיפור מה זה בדיוק.
לוקח, מגיע לקופה, עומד, מגיע תורי, הקופאית מעבירה את המצרך, אני מכניס יד לכיס והכיס ריק.
השטר נעלם. או שאיבדתי אותו בדרך או מה שיותר סביר, לא באמת הכנסתי אותו מלכתחילה.
עומדים אנשים בתור ומחכים אז אני אומר לקופאית, סליחה אני לא מוצא את הכסף, אני אחזיר את המוצר למדף.
אחרי עומדת אשה ומיד היא קופצת "בוא אדוני," (עוד פעם אדוני?) "אני משלמת" וכבר מושיטה כרטיס אשראי לקופאית.
אמרתי לא מה פתאום, אני פאקינג מיליונר (את זה לא אמרתי אבל חשבתי), תודה לא צריך, שכחתי את הכסף, אני אחזיר את המוצר ואבוא שוב עם כסף.
"לא לא, אני מתעקשת, חבל, זה שום דבר, בשבילך שיהיה לך אדוני".
אני מצטער להגיד שפשוט הלכתי בלי עוד מילה. שהעובדים במרכול יחזירו את המוצר למקום. אלה יותר מדי רגשות אשם ליום אחד.