מכירים את הערס עם האופנוע מהאגודה?

berta84

New member
מכירים את הערס עם האופנוע מהאגודה?

פעם ביום רביעי האגודה כהרגלם בקודש התפרצו אלינו לשיעור אקונומטריקה ודרשו מישי לשחרר אותנו ל"הפסקה הפעילה" שלהם-כלומר בירה מקולקלת ודיג'יי מעפן, ואז ישי טען כנגדו שבשבוע שעבר הבחור מהאגודה ביקש לשחרר את הסטודנטים לזוועה הזאת ושהוא הבטיח אח"כ לחזור ולוודא שהסטודנטים יחזרו מרוכזים ושקטים וזה לא קרה. אז הבחור הזה אמר או יותר נכון מילמל(דיבור רהוט אינו הצד החזק של חברי האגודה) שהפעם הסטודנטים יחזרו טוב ושהוא עצמו ערב לכך ושהוא יבוא לבדוק וכו וכו. ישי אמר "בסדר" ואז הערס הקטן בשיא ההתלהבות עם חיוך מאוזן ואוזן פוסע לעבר ישי כשידו מושטת בחגיגיות, ישי בהתחלה היה המום קצת ואח"כ נרתע לאחור:"אל תגע בי!" הייתם צריכים לראות את זה, זה היה טוב! מה אתה חושב לעצמך שאם המרצה נראה מרוקאי אז הוא "עמך" וילחץ את היד המסריחה שלך?מי אתה בכלל? וישי מעוז מלך!

amitk80

New member
מפתיע הא?

ממש לא ! ! תודה לאגודת הסטודנטים שנתנה לנו את אחד הסמסטרים הכי זוועתים עלי האדמות! ! תודה רבה שאין לנו הופעות נורמליות בדשא. תודה רבה שלא רואים את נציגי האגודה בשנים מתקדמות. תודה רבה לנציגת החוג שלא נותנת לנו תגבורים. תודה רבה לנציגי האגודה שאם מתקשרים לחלקם הם לא דואגים לחזור. תודה רבה לנציגי האגודה שסידרו את משחקי יורו 2008 (זהו שלא) הדבר היחידי שהם עשו טוב הסמסטר זה התקנת שלטי מישוש לעיוורים אבל זה הובטח עוד מלפני שנתיים.

Josette

New member
תודה רבה

לנציגת חוג המעולה שלנו שדאגה לברר ולהודיע ולדאוג לנו בזמן כשהיא עצמה עמוסה לא פחות מכל אחד מאיתנו, תודה רבה לנציגי האגודה שהגיעו עד רמב"ם כדי למכור לנו מקראות כי כמעט לא יוצא לנו להיות באוניברסיטה, ואירגנו לנו דיסקים עם מלא חומר משנים קודמות שנמכרו במחיר מצחיק של שקל לדיסק, והיה גם אחד שחולק חינם, ותודה על התיגבורים שהיו לנו באופן שותף ב-4 קורסים קשים, והימים המרוכזים שאירגנו לנו מהאגודה עם סטודנטים משנה ב', ועל זה שהנציגה תמיד זמינה ונחמדה ועונה למיילים ממש מהר, ובכלל כל ה"נטו" שאני מכירה תמיד מחייכים אליי ואומרים שלום ונחמדים והכל. כן, יש גם גישה כזאת...

amitk80

New member
הנציגה שלך

היא מקסימה ובאמת דואגת לסטודנטים שלי. שנה שעברה שאני הייתי צריך עזרה מהנציגה שלי במערכות מידע הייתי צריך לרדוף אחריה למעלה משבועיים בשביל להשיג את הסיכומים של התגבור (שהיו לה). שימי לב שגם כתבתי כמה מילים טובים על האגודה (נושא השילוט). שוב זה מאד תלוי על מי נופלים.

berta84

New member
ועוד הנציג מהאגודה התחצף לישי מעוז

ישי מעוז אמר להם שבסדר הוא מסכים שהסטודנטים ייצאו להפסקה הפעילה אבל אם יש סטודנטים שרוצים לשאול שאלות על החומר שכבר למדנו הוא נשאר בכיתה ועונה על השאלות- אלה היו שאלות על חומר שכבר למדנו ולא חומר חדש, ואז הנציג של האגודה משום מה התחיל להתנגד לזה ולהרעיש ואמר למרצה משהו כמו:"אתה לא בסדר. כל סמסטר זאת אותה הבעיה איתך".WTF?! המרצה מסכים לעשות לנו שעת קבלה נוספת על חשבון זמנו הפנוי, למה זה כ"כ מרגיז את חברי האגודה? ועוד הבחור הזה אמר למרצה:"אני מוכן שתעשה השלמות על חשבוננו ביום שישי" ואני ביום שיש לומדת כלכלת ישראל, כשפניתי לאותו בחור ואמרתי לו זאת הוא פשוט הניף לעברי יד בתנועת זילזול.

berta84

New member
תתבייש לך!!!!

זה המרצה הכי שווה באוניברסיטה!!! אתה לא זוכר שהתלהבת כאן מציטוטים שלו שהבאתי?

berta84

New member
חננה?!

טוב תשמע יציאה שלו מאחד השיעורים האחרונים "כשאתם ככה(מדגים פה פעור בהבעהנ של לא הבנתי כלום)אתם יודעים את מי אתם מזכירים לי, אתם מזכירים לי איך בשבת אני הולך לטייל עם הכלבה שלי ואז כשאנחנו עוברים ליד הבית כנסת כל האנשים מביטים החוצה, כי הם לא באמת יראי שמיים שבאו להתפלל, הם פשוט רוצים לראות איזה סוג כלבה יש לי, כמה הכלבה שלי שווה " טוב אני אמצא הודעות נוספות שכתבתי עליו ותווכח בעצמך כמה הוא "חננה"

berta84

New member
יכול להיות יכול להיות

אני לא יודעת איך מגדירים חננה... לא טובה בהגדרות גם מניאק אף פעם לא ידעתי איך מגדירים למרות שזאת אחת הקללות האהובות עליי לגברים

berta84

New member
ובאשר לישי מעוז

הכרתי די הרבה אנשים שלא אהבו אותו וזה בגלל הפה הגדול שלו, אם מישהו מתחכם איתו אין לו בעיה לענות בבוטות על מנת להעמיד את האדם על מקומו גם אני בפעם הראשונה כשלמדתי איתו לפני 4 שנים הצקתי לו בהתחלה והוא קטל אותי, והייתי בטוחה שזהו אני שרופה אצלו והמשכתי ככה להציק לו, אבל הפלא ופלא בסמסטר העוקב ראיתי אותו באוניברסיטה והוא בא ושאל אותי איך היה הקורס וגם גילה לי כמה הוא קיבל באותו קורס, הוא בכלל לא נטר לי למרות כל ההצקות וזה מאוד אצילי מצידו היופי בישי הוא שהוא בן אדם כן, אין לו קטע כזה של ללקק ולהתחנף, להתיימר להיות נחמד כשהוא לא, נניח באחת ההרצאות שהיו לנו הוא ירד על המרצה המקביל ואמר שיעביר את מי שיפריע לכתה שלו, זה נשמע מאוד צורם כשחושבים על זה באופן אובייקטיבי אבל באקדמיה יש הצבת רגליים מאסיבית בין המרצים וישי לפחות לא התיימר להיראות שונה הוא לא מלוקק בגרוש, אבל כשמכירים אותו מגלים בן אדם מדהים ומקסים מאחורי החזות הקשוחה מסתתר ילד טוב ותמים

אליהו ד

New member
ישי הוא סתם איש קטן וזקוק נואשות לחיבה

אם הוא אמר את מה שאמרת שהוא אמר , זה בכלל לא קשור ללהיות אדם אמיתי או לא להיות אדם אמיתי , אלא לכבוד הדדי בינך לבין קולגות שלך למקצוע , שלא לדבר על קולגות באותו המוסד שאתה עובד בו , וקולגה כמו אריה זה לא קולגה פרייארית , אריה הוא אדם מוערך ורציני . אני מרחם על אנשים שמוקסמים מכאלו שיעשו הכל כדי לקבל קצת חיבה , גם אם זה כרוך במעשים נולזים כמו לרדת על מרצה שאתה מעביר איתו יחד קורס ושעובד באותו מוסד שמאפשר לך ללמד את התלמידים . אבל היי , זה רק אני וכנראה במיעוט . בהצלחה

berta84

New member
ייתכן מאוד שדווקא אני זאת שבמיעוט

וזה בסדר, התרגלתי לכך אבל אל תוציאו דברים מפרופורציה, זה נאמר אז בצחוק לגמרי אני לא רוצה שייצא אח"כ שאני לכלכתי על ישי במיוחד לא לאחר היחס החם שקבלתי ממנו

למעלה