אל תגיד "אף פעם לא אהיה חולה ואף פעם לא אהיה אסיר"?
I in bal1 Well-known member 29/9/22 #2 נכתב ע"י dory30: אל תגיד "אף פעם לא אהיה חולה ואף פעם לא אהיה אסיר"? לחץ כדי להרחיב... פעם אשונה שקוראת את הפתגם הזה.
נכתב ע"י dory30: אל תגיד "אף פעם לא אהיה חולה ואף פעם לא אהיה אסיר"? לחץ כדי להרחיב... פעם אשונה שקוראת את הפתגם הזה.
dory30 Well-known member 29/9/22 #3 פעם אשונה שקוראת את הפתגם הזה. לחץ כדי להרחיב... פתגם רוסי ששמעתי מסבתא שלי. המשמעות היא שהכל יכול לקרות בחיים. צפה לבלתי צפוי כזה. עובד לשעבר בעסק שלנו נכלא בגין מעורבות בפרשת הסוס הטרויאני, ואכן אמר שהמשפט הזה שיקף את מצבו. נערך לאחרונה ב: 29/9/22
פעם אשונה שקוראת את הפתגם הזה. לחץ כדי להרחיב... פתגם רוסי ששמעתי מסבתא שלי. המשמעות היא שהכל יכול לקרות בחיים. צפה לבלתי צפוי כזה. עובד לשעבר בעסק שלנו נכלא בגין מעורבות בפרשת הסוס הטרויאני, ואכן אמר שהמשפט הזה שיקף את מצבו.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 30/9/22 #5 אני מכיר משפט יותר אופטימי:"never say die" או "never say never".
dory30 Well-known member 5/10/22 #6 אני מכירה את המשפט: "לי זה לא יקרה" לחץ כדי להרחיב... זהו, כפי שאמרתי. מדובר בגרסה רוסית של הפתגם. צריך לקחת בחשבון שהכל יכול לקרות- גם דברים טובים אגב.
אני מכירה את המשפט: "לי זה לא יקרה" לחץ כדי להרחיב... זהו, כפי שאמרתי. מדובר בגרסה רוסית של הפתגם. צריך לקחת בחשבון שהכל יכול לקרות- גם דברים טובים אגב.