מכירים את הקומיקס BC?

Scum Bunny

New member
מכירים את הקומיקס BC?

B.C היא רצועת קומיקס פופולרית בכיכובו של אדם קדמון המפורסמת בעיתונים יומיים רבים בארצות הברית. יוצר הקומיקס הוא ג'וני הארט, האחראי גם לרצועת הקומיקס The Wizard of Id. לאחרונה התעוררה מהומה לא קטנה בטענה שג'וני החדיר לאחת מרצועות הקומיקס ביקורת די בוטה על האיסלאם: ברצועה נראה האדם הקדמון צועד לתוך outhouse (תא שירותים מחוץ לבית) ואז שואל "זה רק אני, או שמסריח כאן?". הסיבה לתהיה בדבר המסר של הקומיקס היא שבפני עצמה הבדיחה די חסרת פואנטה או הקשר, והעובדה שג'וני טרח וצייר סהרונים (או ירחים) לא רק בשמי כל אחד מהפאנלים, אלא גם על דלת המחראה. ייתכן שגם זה נראה לכם קלוש משהו, אבל ג'וני כבר עורר מהומה בעבר ברצועה מיוחדת לחג הפסחא בה צייר חנוכייה הופכת בהדרגה לצלב (מה שגרר קומיקס תגובה זועם מהליגה נגד השמצה בו הופך צלב בהדרגה לצלב קרס).

לא ממש

ראיתי פה ושם סטריפים של הבחור, אבל לא ממש ידעתי עליו הרבה. יש דיון בנושא גם בפורום אחר שאני מבקר בו והלינק מצורף. מדובר באתר של פורומי קומיקס באנגלית שאני מסתובב בו תחת השם cLoNe בעיקר באתר של משחקי וידאו וcommunity. באותו פורום קהילתי יש דיון בדיוק באותו נושא. ממש שאני מבין הבן אדם קצת אידיוט וקצת גזען ונורא שחצן. שיאכל את הדייסה שהוא בישל... בכל אופן, אני אנצל את ההזדמנות הזאת לתת לקומיקבורדס פלאג. אם יבש פה יותר מדי, אלה מאתנו ששולטים באנגלית יכולים לקפוץ לשם. מה שיפה שאפילו לא צריך להרשם כדי לכתוב הודעות.

Athaclena

New member
מכירה את BC

הקטע עם הסהרונים קלוש מאוד... עד כמה שאני יודעת ירח על דלת של שירותיםזה ממש לאמשהו מיוחד, אפילו סטנדרט. והקומיקסים שלו לא כל כך מצחיקים גם ככה אז לא יכול להיות שזה פשוט עוד אחד לא-מצחיק במיוחד?

למעלה