מכירים את השחקן חואקין פניקס?

Srulikg

Member
מכירים את השחקן חואקין פניקס?

להזכירכם, הוא הופיע בסרט "גלדיאטור" בתפקיד קומודוס, ובסרט "סיינס", והוא אח של ריבר פניקס. בכתבה שקראתי על סרט "סיינס" הוזכר שמוזר שהוא נבחר לתפקיד הזה, מאחר ויש לו מגבלה גופנית. זה נכון שיש לו מגבלה? ואם כן, מה היא? ועוד משהו קטן. יש לו מבטא מוזר. הוא פורטו-ריקני, אבל אף פעם לא שמעתי מבטא פורטו-ריקני כזה. הוא די נשמע לי הומו, וגם קצת מתנהג ככה. מה אתם אומרים?

מיצי007

New member
אוקיי

אני אתן לך מידע על הבנאדם מאוד בקצרה כי אני מתכוונת לכתוב עליו ככה בעוד כמה ימים בכתבה יותר ארוכה. 1)אני לא יודעת איפה קראת על "המגבלה הגופנית" שיש לו אבל אני לא יודעת על אחת כזאת שקיימת,ואני יודעת הכל עליו-הוא אחד השחקנים האהובים עלי.לא קיימת שום מגבלה. 2)השם שלו זה וואקין\הוואקין. 3)לטעמי אין לו מבטא מוזר,אבל זה כן נכון בערך שהוא פורטו ריקני כי הוא נולד שם,אבל המשפחה שלו עברה שנה או שנתיים לאחר שהוא נולד. 4)לפי מה שידוע לי,ואני לא נוברת באשפה של אחרים- הוא לא הומו. הוא לא נראה ככה,והוא לא מדבר ככה.לא שיש לי בעיה עם הומואים או משהו,אבל לפי מה שידוע לי ממה שנראה לי מבחוץ-הוא לא הומו כי היו לו כמה וכמה חברות,מה שעדיין לא אומר שהוא לא הומו אבל בכל זאת לי הוא נראה שלא.

כאילו מיצי

את מזה צודקת. הרי כולנו ההומואים מדברים בשיו וכאילו וכזה כאילו וכאילו כאלו כאילו. מיצי, אנחנו בכל מקום. לא כולנו מוחצנים. תתפלאי. אני חושב שאיתי פנקס, יו"ר אגודת ההומואים, הלסביות הבי והטרנס היוצא הוא דוגמא נפלאה...

מיצי007

New member
למה שאני התכוונתי זה

שהיא אמרה שהוא מתנהג ככה ומדבר ככה. עכשיו מזה מתנהג ומדבר ככה?אין כזה דבר.בגלל זה תיקנתי אותה. ואני אמרתי שעל התשובה שהזאת אני לא יכולה כל כך לענות לה כי אני לא חברה שלו,ממה שאני יודעת הוא לא הומו.ואז אמרתי שאי אפשר לדעת כי תראה את הכוכב רוק הדסון-עד מותו הוא הסתיר את המיניות שלו.זה הכל אז אמרתי שאני לא יכולה לדעת ושהוא אולי כן הומו.היא זאת שאמרה הוא מדבר ככה ומתנהג ככה לא אני.ולא אמרתי שכל ההומואים מוחצנים,ותאמין לי ידידי- אני יודעת "שאתם" ואני שונאת לעשות הגדרה כאילו זאת קבוצה נפרדת מהיקום אבל אני יודעת שאתם נמצאים בכל מקום,הומואים ואני מכירים כבר הרבה שנים אחורה.

למעלה