מכירים את השחקנים

מכירים את השחקנים../images/Emo70.gif

בכל שבוע נעשה שרשור היכרות, תמונות, ביוגרפיה וחוויות אישיות עם יש כאלה עם אחד משחקני הסדרה (או אחת משחקניותיה) והפעם, רייצ'ל גריפית (מוקדש להלטר סקלטר בהוקרה
)

מתוך האתר הרשמי של ABC

הדברים לקוחים מהאתר הזה: http://abc.go.com/primetime/brothersandsisters/bios/rachel_griffiths.html . את ההערות שלי אני מכניסה בסוגריים (כי אני לא יודעת לשתוק ותמיד יש לי מה להעיר
) השחקנית האוסטרלית רייצ'ל גריפית' מוכרת לקהל האמריקאי (וגם הישראלי) בתפקיד ברנדה צ'נווית' בסדרה עמוק באדמה. בתפקיד זה זכתה בשתי מועמדויות לפרס האמי וזכתה בגלובוס הזהב. התפקיד שהביא לפריצה שלה היה דמותה המבריקה של רונדה בסרט חתונתה של מיוריאל, תפקיד שהביא לזכייה בפרס מבקרי הסרטים האוסטרלים כמו גם בפרס הרשות האוסטרלית לקולנוע (אין לי מושג איך קוראים להם בעברית, אבל נראה לי שזו המקבילה לאקדמיה הישראלית לקולנוע או משהו כזה). היא היתה מועמדת לאוסקר כשחקנית משנה בסרט הילארי וג'קי. גריפית' נולדה במלבורן, סיימה את הויקטוריה קולג' עם תואר בחינוך בדרמה ובמחול. היא עבדה בתיאטרון במלבורן בקבוצה יוקרתית הפונה לצעירים. היא המשיכה עוד שש שנים בתיאטראות בסידני ובמלבורן והשתתפה בכמה הפקות. גריפית' ביימה את הסרט הראשון שלה |Vדגש|צבעוני (tulip) ב 1999, וזכתה בפרס הסרט הקצר הטוב ביותר בפסטיבל הסרטים בטורונטו ובפאלם ספרינג. היא סיימה את הסרט השני כיכר (roundabout) ב 2002 וזכתה בהערכה וגם בשני פרסים ראשונים אחד מאיגוד מבקרי הקולנוע האוסטרליים ואחד בפסטיבל הסרטים במלבורן. באוקטובר גריפית' תשתתף בסרט העצמאי של HBO מלאך (angel) בבימויו של ג'ים מקיי.

רשמים לדמות של שרה

היא עושה לכם את זה, אתם כועסים עליה, נראה לכם שהיא שתלטנית, רכלנית, בכיינית, בוגדת - מה אתם חושבים על שרה? מה היא עושה לכם? מה אתם חושבים על היחסים שלה עם האחים שלה, עם אמא שלה, עם אבא שלה, עם בעלה, עם הילדים, עם המאהבת (של הבעל) וכו'.

Aviyush

New member
../images/Emo26.gif

אני אוהבת את הדמות, אבל היא קצת קרייריסטית מדי לטעמי. אולי בעקבות אירועי הפרק האחרון (פרק 4) היא תשקיע קצת יותר במשפחה ופחות בחברה..

Aviyush

New member
אני מתה עליה../images/Emo99.gif

היא שחקנית מצוינת, ואני לא יודעת אם כולם יסכימו איתי אבל לדעתי היא מאוד מאוד יפה
תודה רבה על המידע :]

Helter Skelter1

New member
../images/Emo9.gifרייצ'ל../images/Emo99.gif

לדעתי שרה היא אכן דמות טיפה קרייריסטית אבל זה המיוחד. מה שלא טוב זה שהיא קצת שתלטנית ולא אוהבת שדוחפים את האף יותר מדי בזמנים שזה רק יכול לעזור...

אני מתה על הדמות שהיא שיחקה

בחתונתה של מיוריאל, וכל הפרק הראשון הייתי צריכה להיזכר מאיפה אני מכירה אותה (בכל זאת יש כמעט 20 שנה בין לבין...) היא שחקנית מצויינת ואני מקווה שבפרקים הקרובים יתנו לסיפור שלה יותר מקום. לא מוזר לכם שהם מלהקים שחקנים עם מבטאים שונים לאותה משפחה? (למרות שהיא די מצליחה לנטרל את המבטא האוסטרלי שלה)

Helter Skelter1

New member
כן,

גם לי לקח זמן עד שהבנתי מי היא. אני גם אוהבת את המשחק שלה ב"הילארי וג'קי" זה סרט אדיר. בכלל לא שומעים שיש לה מבטא אוסטרלי... אבל יש באמת מבטא שונה לכל אחד:O

למעלה