מכירים את השיר: איך הגלגל מסתובב?

נועה21

New member
מכירים את השיר: איך הגלגל מסתובב? ../images/Emo41.gif

לפני כמה זמן יוסי היה בדיכאון בגלל הסיגריות ובגלל שנידו אותו. שפרע נתנה הוראה ללאון לא לדבר איתו כדי שיוסי ישקע בדיכאון ושלא יעבור לו הזמן. עכשיו הופ, תראו מי בדיכאון עכשיו??? "איך שגלגל מסתובב לו איך הגלגל מסתובב למעלה הוא עלה למטה היא נפלה ושוב להתחלה והלאה"

beep beep

New member
מישהי אמרה שלא אכפת לה לראות אותו נרקב במיטה

בלי סיגריות. אני לא שמעתי אותו מעולם מתבטא כך עליה - למרות שאני בטוח שהמחשבה הזו חלפה בו מדי פעם...

ingel

New member
נכון.ואני לא רואה את יוסי אומר

שתירקב שם. זה ההבדל העיקרי בין יוסי לשפרה. יש לו נשמה!

מגיע לשיפרה!! אין לה רגשות לאף אחד חוץ מלעצמה

גם צבר מבין ורואה את זה ולכן התחיל להתרחק ממנה. הוא מבין שהיא גורמת לו נזק.

נועה21

New member
../images/Emo10.gif זה לא יקרה בקרוב לצערי

גם אם שפרע תעלה להדחה ואני ממש בספק בגלל שלא יודעת מה קרה שם אבל כל החיצים עכשיו מופנים אל ונסה ולא אליה, אז גם אם היא תעלה אז בטוח שביום ראשון יראו לנו את ה"דיכאון" שלה ואז צופי ערוץ 2 שלא מכירים את הפרצוף האמיתי שלה יצביעו לה מתוך רחמים

../images/Emo41.gif זו בדיוק הטענה שלי

כל שבוע לפני הדחה שפרה בוכה למצלמה, הולכת לאח הגדול וגם שם בוכה - וכמובן משדרים את זה. אני הבטחתי לעצמי שאני לא שולחת SMS עד ששפרה תודח - רק אז אחזור להאמין להפקה, מפני שכרגע אני מאוד מוטרדת מהמידה הרבה של התערבות ההפקה לטובת שפרה. גם כאשר שפרה הייתה מועמדת להדחה, ביחד עם צבר, ההפקה - תוך השפלה עצומה של עינב ואשר - העמידה אותם להדחה. שלא נדבר על המצלמות שכל הזמן מראות את שפרה: סורגת, צוחקת, בוכה, ישנה, וכולי וכולי וכולי.

למעלה