מכירים את השיר "זמן שנקום"

• פותח הנושא EmGee
  • פורסם בתאריך

EmGee

New member
מכירים את השיר "זמן שנקום"

איזה שאלה מפגרת בטח אתם מכירים אותו, בטח אתם זוכרים את השילוב המצוין שהיה בו בין מוקי וקוואמי. בכל מקרה בקרוב צפוי שילוב נוסף בסגנון יחד עם מומי לוי. השיר הוא "מעבדות לחירות" ויופיע בדיסק הקרב ובא של מומי לוי, שבו הוא יארח מן הסתם את קוואמי דה לה פוקס ומוקי. שמעתי אותו שלשום בהייניקן הבימה ומוקי לא יכל לבוא אז בייבי ג'י החליף אותו, ולפי מה ששמעתי זה הולך להיות שיר ענק.

EmGee

New member
כמעט שכחתי

למי שלא רוצה לחכות הוא יכול ללכת להופעה הבאה של מומי במועדון התמונע עוד שבועיים בערך. פרטים בפורום מוזיקה שחורה.

EmGee

New member
הנה כמה פרטים

ההופעה תהיה שונה במקצת מההופעה בהייניקן הבימה מכיוון שהמטרה היא לא למחזר אלא לחדש. ההופעה תהיה ביום שני 21.4.03 במועדון התמונע ביפו. ההופעה תעלה 50 שקל או 45 במוקדמות. תכולת המקום היא כ150 איש (ישיבה) וצופים לתפוסנ מלאה לכן מומלץ לקנות כרטיס מוקדם. בהופעה יהיו: מומי לוי (הפתעה) נגנים חי (גיטריסט, בסיסט, קלידן, מתופף) זמרי רקע (אם זה יהיה כמו בבימה זה יהיו בחורה ושני בנים) אורחים: סאבלימינל, הצל, קוואמי דה לה פוקס וכלא 6 (מוקי כנראה לא יהיה שם) הופעת חימום של כלא6. מכירות מוקדמות בחנויות מאד מן או דרך היחצנים. הזמנה אני אעלה לכאן יותר מאוחר

EmGee

New member
תאריך מדויק לצערי אין לי

ההופעה שדיברתי עליה אמורה לקדם את הדיסק מה שאומר שהדיסק עומד לצאת בקרוב. על הדיסק הזה מומי לוי עובד אך יציאתו נדחתה עקב בעיות אישיות. אני מאוד מקווה שהיציאה לא תדחכבר קרוב ל4 שנים ויש למה לצפות. הדיסק היה אמור לצאת בסביבות דצמבר-ינואר ה שוב, לפי מה ששמעתי הדיסק נמצא בשלבי סיום. הכל מקרה אני ממש ממליץ על הדיסק, ואני בטוח שכל מי שהיה/יהיה בהופעה מסכים איתי.

בהביבו

New member
"זמן שנקום" ?? מה זה?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

למעלה