מכירים את השיר שאוהד שר: ילד מבית טוב?
נ נוף המקורית New member 18/7/05 #3 הוא לא של עוזי חיטמן ז"ל?? חיפשתי שירים מהמופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל וזה הופיע תחת השם הזה...היה עוד מופע לזכרו של עוזי חיטמן חוץ מהמופע ב-24? ד"א שיר מדהים, מילים ענקיות...
הוא לא של עוזי חיטמן ז"ל?? חיפשתי שירים מהמופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל וזה הופיע תחת השם הזה...היה עוד מופע לזכרו של עוזי חיטמן חוץ מהמופע ב-24? ד"א שיר מדהים, מילים ענקיות...
L love billy zane 2004 New member 18/7/05 #5 בוודאי הוא שר את השיר "ילד מבית טוב" בערב לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל בנובמבר, בערוץ הראשון, זה גם הפעם הראשונה ששמעתי את אוהד שר, ואני מאוד התרגשתי, ביצוע מדהים! יש לי גם את השיר הזה, בביצוע המרגש והמקורי, של עוזי חיטמן ז"ל.
בוודאי הוא שר את השיר "ילד מבית טוב" בערב לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל בנובמבר, בערוץ הראשון, זה גם הפעם הראשונה ששמעתי את אוהד שר, ואני מאוד התרגשתי, ביצוע מדהים! יש לי גם את השיר הזה, בביצוע המרגש והמקורי, של עוזי חיטמן ז"ל.
ע עדי פסקל New member 19/7/05 #7 שיר מדהים!! זה שיר ענק של עוזי... מלים כמו שרק עוזי ז"ל ידע לכתוב!! זו גם הפעם הראשונה זב שמעתי את אוהד שר, בדומה לליאת, ומאז אני מהופנטת!!!
שיר מדהים!! זה שיר ענק של עוזי... מלים כמו שרק עוזי ז"ל ידע לכתוב!! זו גם הפעם הראשונה זב שמעתי את אוהד שר, בדומה לליאת, ומאז אני מהופנטת!!!