מכירים את השיר Green is the colour?

o r a n g e 2 3

New member
מכירים את השיר Green is the colour?

מכירים את השיר Green is the colour? איזה שיר חזק!! שקט עם החלילים פשוט מהמם! מישהו יודע על עוד שירים של פינק פלויד בסגנון? עם חלילים או כלים אחרים (מיוחדים כאלה) אם כן אני ישמח לדעת את שמות השירים או האלבום :) תודה מראש לכולם!! יום נעים!

wish i was here

New member
אתה יכול למנות אותם בבקשה?

כי לי יצא ככה: 1.PATGOD 2.saucerful 3.more 4.AHM 5.meddle 6.OBC 7.DSOTM 8.WYWH 9.Animals 10. the wall 11.final cut 12.AMLOF 13. the devision bell אשמח אם תתקן אותי...

One Echoe

New member
אני זוכר שעשיתי ספירה, פה,

בפורום, ויצא לי 15. אני אנסה לספור: -פייפר -צלחת מלאה סודות -מור -זבריסקי פוינט -אומהגמה -מדל -אטום הארט מאדר -אובסכרד -דארק -וויש -אנימלס -החומה -הפיינל קאט -ממורי לפס אוף ריזן -הדויז'אן באל כן, 15.

Davidson

New member
[לא כותב דבר בכותרת, עניין עקרוני]

חוץ מהפלויד, היו מעורבים בדבר עוד כמה אמנים, לא? אז איך, בדיוק, זה יכול להיחשב כאלבום ששייך לפלויד בלבד?

Davidson

New member
אוקיי

אתה החשבת את הפסקול לסרט Z.P. כאלבום של הפלויד לכל דבר. איך זה, בדיוק? ממה שראיתי, יש כמה שירים שלהם באלבום, לצד הרבה אמנים אחרים. זה לא אלבום שלהם ממש. אני לא מוצא טעם בלהכניס כל אלבום שבו הפלויד תרמו 5%, לרשימה הארוכה של אלבומים רשמיים של הפלויד.

פסז הקול נחשב כחלק מהשדיסזקוגרפיה

של הפלוישד, כמו כל פזס קול אחר שלו הם תרמו. בסזפרות המקצועית, ובכל אתרי הפלוישד ברשת, תמצא גם את האלבום הזה. לא משדובר באוסזף מקרי שבו במקרה שירים של הפלוישד, אלא בפזס קול שהוזמן מהם במודשע.

One Echoe

New member
מה שציף אמרה, ו-

הפסקול שיצא תחת השם פינק פלויד כולל שירים שאין בפסקול המקורי. שמן הסתם לא נכנסו למקורי ויצאו ע"ג הפסקול של הפלויד. (אני טועה ציף?)

גם האלבום המקורי נחשב כחלק

מהשדיזסקוגרפיה של פינק פלוישד - כי הוא כולל שירים מקוריים שלהם.

One Echoe

New member
אז למה

אוספים שכוללים שירים " חדשים " שלא יצאו באף אלבום, לא נחשבים אלבומים?

כי הם אוזספים, לא אלבומים מקוריים

הפלוישד הקליטו שירים חשדים, מקוריים, עבור פזס הקול. זה לא פזס קול של זסרט המורכב משירים ישנים של מישהם. זה בשדיוק כמו פסז הקול ל-More או Obsacured, רק שכאן הבמאי הקליט גם אמנים נוזספים. זה הכל.

אממ... נראה לי שתאהב

את take it back אני אישית מתהההההה עליוווו!!!! שווה לך לשמוע!

אין חלילים ב-green is the colour

אלו קלידים. לפלוישד יש הרבה שירים כאלו, בעיקר מאותה תקופה, 1968-1973. תתחילי מהראשונים, אולי - julia dream?

avki

New member
קטנוניות נוספת

השימוש האחרון של הפלויד באורגן על הצליל הזה באלבום אולפן הוא בOutside The Wall ובIn The Flesh? בThe Wall בשנת 79.

vegetable man

New member
אני ממליץ לך

לשמוע את Green is the colour בגרסת הופעה (שניתן למצוא רק בבוטלגים, ...אך כידוע ביימנו ניתן להשיג כמעט הכל). אמנם אין שם חלילים אבל השיר מקבל עיבוד מיוחד וארוך יותר, הרבה יותר יפה מהמקור, ובסיומו יש מעבר טיבעי ויפייפה (מרה מג'ור עובר למינור - איזה יפה זה!!!) ל Careful with that axe, Eugine. פינק פלויד נהגו לחבר את שני השירים האלה, וזה נשמע כמו שיר אחד.

למעלה