מכירים את השיר
ילדונת? הגירסה המחודשת של פאבלו רוזנברג? אז אתמול שמעתי אותו ברדיו ומאז...נידבק (בגלל זה אנחנו מועדים לגשם - אני שרה
). בכל אופן, זה הולך ככה: את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות... את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת שידיי את ידייך מחפשות.... בכל אופן, יש שם בשיר גם סיפור על ילדה שבוכה...וככה אני שרה לי כל היום... ופתאום - ביתי המקסימה - נעמדת מולי, ומקשיבה לקול שירתי המצמרר...ואני שרה ומחייכת אליה, וכולי מתמלאת בהתרגשות פנימית והמילים מקבלות משמעות...והיא ילדה ואני אמא שלה - והנה היא נהנת מהמילים והשירה... ואז - ניגמר השיר ואני שואלת אותה: ``זה מוצא חן בעינייך?`` והיא עונה: ``עוד פעם``!!! (בפקודה, ואני מצדיעה...) וככה עוד עשרות פעמים... ואז היא שואלת (אחרי שלמדה כבר את המילים כמו מנטרה): אבל אמא, למה היא בוכה הילדה??? צריך לעזור לה... ואני מסבירה לה את המילים ומשמעותם...וכל כולה הקשבה - ואומרת: אמא - אני אוהבת שאת שרה.... ואני? על פיסגת העולם - כל שאיפותי להיות זמרת - התגשמו ביום אחד בזכות התמימות האין סופית של ילדתי... אני פשוט אוהבת אותה כל כך כל כך כל כך!!!!!!!!
ילדונת? הגירסה המחודשת של פאבלו רוזנברג? אז אתמול שמעתי אותו ברדיו ומאז...נידבק (בגלל זה אנחנו מועדים לגשם - אני שרה